''GOTOVO JE, DŽO''! Bajden na konferenciji na kojoj se pravdao, napravio još veći SKANDAL! Njegova odbrana RAZBESNELA Amerikance!

Autor:

Svet

10.02.2024

12:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izveštaj specijalnog savetnika Roberta Hura o Bajdenovom rukovanju poverljivim dokumentima pokazao je da je predsednik imao značajno ograničeno pamćenje, što je postalo tema konferencije za novinare.

''GOTOVO JE, DŽO''! Bajden na konferenciji na kojoj se pravdao, napravio još veći SKANDAL! Njegova odbrana RAZBESNELA Amerikance!

Foto: Tanjug/AP

Džozef Bajden

Bivši predsednik Republikanske partije Misurija, Ed Martin, izneo je kritike na hitnu konferenciju za štampu američkog predsednika Džoa Bajdena, nazivajući je motivisanom besom.

Martin je istakao da je odluka o održavanju konferencije bila pogrešna, tvrdeći da je Bajden izazvao dodatne probleme svojim postupcima, prenosi 24sedam.rs.


Pamćenje i odbrana predsednika Bajdena

Izveštaj specijalnog savetnika Roberta Hura o Bajdenovom rukovanju poverljivim dokumentima pokazao je da je predsednik imao značajno ograničeno pamćenje, što je postalo tema konferencije za novinare. Bajdenova odbrana, predstavljena kao „saosećajnog, dobronamernog, starijeg čoveka sa lošim pamćenjem“, izazvala je dodatne kontroverze.



Mogući politički scenario

Nekadašnji predsednik Republikanske partije Misurija, Ed Martin, izneo je mogući politički scenario u kojem je sugeriše da bi demokrate mogle iskoristiti uticaj bivšeg predsednika Baraka Obame da ubede Bajdena da izađe iz trke. Ipak, Martin ističe da je Bajdenov položaj, uprkos kontroverzama, i dalje čvrst.

Očekivanja i dileme demokrata

Martin je istakao da demokrate veruju da su u velikoj nevolji zbog Bajdenovih postupaka, ali istovremeno naglašava da je sistem uspostavljen na način da je predsednik moćan, te da je malo verovatno da će doći do njegovog odstupanja ili smene. Martin takođe sugeriše da bi birači mogli imati negativan stav prema Bajdenovom trenutnom stanju.

Kao novinar, moram da istaknem da su ove kontroverze oko Bajdenove konferencije za novinare izazvale široku pažnju i postale predmet političkih spekulacija, a uticaj bivšeg predsednika Obame na situaciju ostaje neizvesan.

(24sedam.rs)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Yr

10.02.2024 18:33

Sve je ovo seljacki skec sa nevidjenim sadrzajima ludila i beskrajne gluposti. Ovde nista nije smesno, nego krajnje opasno i totalno neodgovorno. Covek koji drzi prst na crvenom dugmetu bi morao da bude ekstra mentalnih i duhovnih kvalliteta, besprekornog zdravlja i fit kondicije. Ovo je cicuga za odlazak u banju na cvarenje cukljeva, i redovno uzimanje lekova protiv alchajmera. Da samo na sekund zamislimo sta bi bilo da je Putin ovakav.....!!!!!