SLAVNA GLUMICA TVRDI DA JU JE MUVAO VLADIMIR PUTIN: Hranio me je pred dečkom, a onda ga NIJE BILO!

Autor:

Zabava

10.02.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata lepotica je svojevremeno ispričala kako ju je Putin muvao, slavni reditelj je odmah demantovao!

SLAVNA GLUMICA TVRDI DA JU JE MUVAO VLADIMIR PUTIN: Hranio me je pred dečkom, a onda ga NIJE BILO!

Foto: Tanjug/AP, Credit: IFA Film / United Archives / Profimedia

Slavna glumica Pita Vilson, koja se proslavila glumeći Nikitu u istoimenoj popularnoj seriji, svojevremeno je izjavila da je predsednik Rusije Vladimir Putin pokušao da je zavede, te tako izazvala lavinu reakcija svetske javnosti.

Kako je tada rekla, Vladimir je bio baš uporan u tome, ali galantan. Sve se odigralo, kako tvrdi, 2002. godine, za vreme prvog mandata predsednika Ruske federacije. Tada je bila gošća na međunarodnom filmskom festivalu u Moskvi. Pita je ispričala kako se našla sama u prostoriji, a Putim je navodno suptilno dao do znanja svom obezbeđenju da sve izvedu iz prostorije.

Republika

Foto: Credit: IFA Film / United Archives / Profimedia

Pita Vilson

Kako je rekla, pokušao je da je osvoji i davao joj dijamantsku ogrlicu.

- Nabacivao mi se. Bio je naporan - hranio me je i pričao mi o votki. Moj je dečko bio kraj mene, ali kad sam se osvrnula, nije ga više bilo. Bila je to prava noćna mora - ispričala je popularna glumica svojevremeno.

Republika

Foto: Credit: Tucker Carlson Network / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Vladimir Putin

Njena izjava tada je uzdrmala svetsku javnost. Slavni reditelj, šef tog festivala i tadašnji domaćin večere Nikita Mihalkov se nakon njene izjave oglasio i demantovao njene navede.

On je tada izjavio da bi Pita "mogla samo da sanja i oseća privilegovano da joj se Putin nabacivao". Kako je rekao, Putin joj nije dao dijamantsku ogrlicu, već privezak i da je sponzor bila jedna ruska draguljarnica.

Mihalkov je izjavio da se glumica napila toliko da je flertovala sa predsednikom ispred svog verenika, a Putin je uvek imao poštovanja prema pijanim ženama i nije hteo da je iskoristi. Takođe, navodno je Vilsonova postala toliko naporna da je obezbeđenje moralo da je izbaci.

Republika

Foto: Tanjug

Nikita Mihalkov

Inače, Pitu su povezivali sa mnogim poznatim muškarcima, poput glumca Rasela Kroua i rokera Mika Džegera, a pre nekog vreme odlučila je da napusti glumu, te se sada bavi dizajnom, a ima i svoj brend donjeg veša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading