KIM KARDAŠIJAN U VEZI SA BEKAMOM: Jedna stvar ih je ODALA, ceo svet bruji o vezi rijaliti zvezde i sportiste!

Autor:

Zabava

09.02.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kim još uvek nije ništa zvanično potvrdila, ali ju je jedan potez odao!

KIM KARDAŠIJAN U VEZI SA BEKAMOM: Jedna stvar ih je ODALA, ceo svet bruji o vezi rijaliti zvezde i sportiste!

Foto: Instagram/ kimkardashian

Kim Kardašijan

Dok se njen bivši suprug, Kanje Vest, nalazi u centru pažnje zbog skandaloznog ponašanja i veze sa Bjankom Sensori, Kim Kardašijan je tiho gradila svoj ljubavni život. Iako već duže vreme kruže glasine o njenom odnosu sa sportistom Odelom Bekamom Džuniorem, par se ne trudi da demantuje ili potvrdi ove spekulacije. Naprotiv, njihove zajedničke javne aktivnosti samo podgrejavaju medijsku pažnju.

Neodoljiva tajnovitost njihovog odnosa

Kim je bila prisutna na proslavi 31. rođendana Odel Bekama Džuniora, čime su dodatno podstakli glasine o njihovoj vezi. Nedavno su zajedno prisustvovali Džej-Zijevoj žurki uoči dodele Gremi nagrada, čak usklađujući svoje odevne kombinacije. Iako mediji spekulišu o prirodi njihovog odnosa, ni Kim ni Odel nisu dali zvanične izjave.

Predanost porodici i mogućnost nove ljubavi

Iako oboje imaju decu iz prethodnih veza, čini se da njihova ljubavna priča ne jenjava. Kim Kardašijan ima četvoro dece iz braka sa Kanje Vestom, dok Odel Bekam Džunior ima sina iz prethodne veze. Nakon razvoda od Kanjea Vesta, Kim je bila u kratkoj vezi sa Pitom Dejvidsonom pre nego što su se razišli. Mnogi spekulišu da bi mladi Odel Bekam Džunior mogao biti "ona prava ljubav" koju je Kim čekala.

Spekulacije i tiha romansa

Iako se mediji bave njihovim odnosom, predstavnici za medije i dalje ćute povodom ove ljubavne afere. Insajderi tvrde da par ne žuri sa ozvaničenjem veze, već se ležerno upoznaju i uživaju u društvu jedno drugog. Dok javnost i dalje nestrpljivo očekuje zvaničnu potvrdu njihove veze, Kim Kardašijan i Odel Bekam Džunior nastavljaju da intrigiraju svojom tajanstvenom romansom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading