POKOJNU ANDRIJANU U DUBAIJU MUVAO ARAPIN: Otac pronašao poruke, čuva ih kao DOKAZ!

Autor:

Zabava

09.02.2024

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac Nebojša Lazić video je da se Andrijani na Instagramu javio momak kog je s drugaricama upoznala u provodu noć pre nego što se desila tragedija!

POKOJNU ANDRIJANU U DUBAIJU MUVAO ARAPIN: Otac pronašao poruke, čuva ih kao DOKAZ!

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram.com

Nakon pisanja Republike da je tragično preminula Andrijana Lazić pre smrti u noćnom provodu upoznala misterioznog muškarca koji joj je pisao poruke, saznali smo detalje njihovog druženja. Naime, Andrijanina drugarica koja je htela da ostane anonimna i koja nije bila s njom u Dubaiju otkrila nam je detalje kojima su joj se pohvalile Lazićkine drugarice koje su s njom bile u provodu, te spomenule misterioznog Arapina koji je muvao pevačicu u izlasku, a onda joj slao poruke na Instagram, te je smarao da se nađu.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Pokojna Andrijana Lazić

- Zvale su me na video-poziv posle jednog od izlazaka, prepričavale kako se provode i da je trebalo da idem s njima. U jednom momentu je jedna spomenula da Andrijana ima udvarača, Arapina, koji nije skidao pogled s nje tu noć, koji je muvao, slao im piće i pokušavao da odvoji Andrijanu nasamo. Nije odustajao, pa ju je našao na Instagramu i nastavio da joj piše da želi da se nađu nasamo, da se druže u četiri oka, da mu se ona mnogo sviđa. Andrijana nije ništa komentarisala, niko ne zna da li se na kraju našla s njim ili ne. Ko zna šta još ima u tim porukama, tata joj ima naloge, samim tim i uvid u poruke - rekla je za naš portal prijateljica tragično nastradale Andrijane.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Nebojša Lazić Zenga

Kako smo već pisali, porodica tragično nastradale pevačice Andrijane Lazić, koja je pala sa 24 sprata zgrade u Dubaiju, ima šifre od njenih naloga na društvenim mrežama, gde su se neposredno pre nego što je pala pojavile fotografije iz izlaska. Otac Nebojša Lazić video je da se Andrijani na Instagramu javio momak kog je s drugaricama upoznala u provodu noć pre nego što se desila tragedija, pa joj je poslao slike koje su nastale te noći, što je posebno raznežilo porodicu.

Neki dečko je Andrijanu našao na Instagramu, pa joj je poslao slike iz provoda. Taj isti dečko je u porukama pitao kako je i šta radi, tako da on i danas ne zna šta se desilo s njom. Poslao je dve slike, a na njima se, kako se priča tu po kraju, videlo da je Andrijana bila neobičnog raspoloženja, ne preterano srećna. Svaki detalj je bitan jer Andrijanin otac Nebojša neće da stane dok ne sazna sve o tome šta se tamo desilo, a uskraćen je za mnoge informacije do danas - rekao je za naš list izvor blizak porodici Lazić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading