ANDRIJANA KRILA VEZU OD OCA: Zenga joj branio da ima DEČKA, otkriveni ŠOKANTNI detalji!

Autor:

Zabava

06.02.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivali novi detalji o tragično nastradaloj pevačici, koja je pala sa 24. sprata zgrade u Dubaiju!

ANDRIJANA KRILA VEZU OD OCA: Zenga joj branio da ima DEČKA, otkriveni ŠOKANTNI detalji!

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram.com

Misteriozna smrt pevačice Andrijane Lazić koja je pala sa 24. sprata zgrade u Dubaiju i dalje intrigira široku javnost, a svakodnevno se pojavljuju novi detalji vezani za privatni život ove mlade pevačke zvezde u usponu. Poslednji detalji koji su privukli pažnju jesu fotografije na Instagram profilu nastradale Andrijane na kojima se može videti tetovaža u obliku slova "R" koja je posvećena njenom bivšem dečku, kojeg je krila, jer se, prema saznanjima izvora za naš list, vezi pevačice i izvesnog Radeta isprečio njen otac.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Andrijana Lazić sa dećkom

Naime prema rečima izvora bliskog pokojnoj pevačici Andrijana i Rade otpočeli su vezu 2021 godine kada je i nastala fotografija na njenom Instagramu, međutim njen otac Nebojša Lazić Zenga nije odobravao vezu svoje ćerku.

- Njen otac Nebojša je bio jako vezan za Andrijanu, ona mu je bila zenica oka. Imao je za nju velike planove. Osim državnog posla u Osnovnom sudu u Bijeljini gde je radila, na šta je bio ponosan, posebno je isticao njene pevačke mogućnosti, te uvek govorio kako će ona daleko da dogura kao pevačica. U svemu tome nije nalazio mesta za njen privatni život i momke, te je često govorio : "Nema ona vremena za momke sada, treba da se posveti karijeri, prvo da napravi ime, a onda neka radi šta hoće". Andrijani je otac bio glavna figura i uzor u svemu, tako da nije čudo što veza sa Radetom nije potrajala, imao je on svoje prste u tome - otkrio je izvor za Republiku.

Republika

Foto: Instagram.com

Andrijana Lazić sa ocem Nebojšom Lazićem Zengom

Inače Andrijanina fotografija sa bivšim dečkom je samo jedna na njenom Instagram profilu što govori u prilog tome da njihova veza nije potrajala, a detalje o tome svemu je pevačica odnela sa sobom u grob. 

Andrijana kobne noći nosila očev poklon 

Tragično nastradala pevačica Andrijana Lazić kobne noći na ruci nosila je poklon koji joj je dao otac Nebojša Lazić Zenga pred odlazak u Dubai. Kako je naš list pisao i ranije porodica Lazić važi za vrlo pobožnu, čemu svedoče i njihove objave na društvenim mrežama. Kako su voleli da se familijarno okupe u kući, Andrijanin otac, Nebojša Lazić Zenga, poklonio joj je brojanicu, kako bi je pratio anđeo čuvar gde god da krene.

- Nebojša je od malena učio decu o veri, išli su na liturgije, to se znalo, vrlo su okrenuti ka Bogu, molitvi... Koliko znam, pre nego što je Andrijana krenula za Dubai, Zenga joj je dao brojanicu, da je cuva, jer je ona bila lepa kao andeo i sigurno je imala svog andela cuvara. To joj je poklonio pred put - otkrio je izvor za naš list, te se zaključuje da je Lazićeva kobne noći nosila upravo očev poklon.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Miki

09.02.2024 21:58

Andjeli je cuvaji jer je lepa? Kakve su to gluposti... svakome je njegovo dete lepo, to je normalno. Inace, nije bila nikakva lepotica, buckasta, cak ni prosecno lepa