ANDRIJANA KOBNE NOĆI NOSILA OČEV POKLON: Policija na BEŽIVOTNOM TELU pevačice pronašla OVO!

Autor:

Zabava

05.02.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragično nastradala pevačica Andrijana Lazić kobne noći na ruci nosila je poklon koji joj je dao otac Nebojša Lazić Zenga pred odlazak u Dubai.

ANDRIJANA KOBNE NOĆI NOSILA OČEV POKLON: Policija na BEŽIVOTNOM TELU pevačice pronašla OVO!

Foto: Instagram.com

Smrt pevačice Andrijane Lazić (28), koja je tragično nastradala padom sa 24. sprata zgrade u Dubaiju 10. januara ove godine, i dalje je misterija. Andrijana je sahranjena 19. januara u Velinom Selu kraj Bijeljine, a kako saznajemo, otac Nebojša Lazić Zenga navodno je pre odlaska u Dubaiji ćerki poklonio brojanicu, da bi je čuvala svuda gde god da krene. 

Naime, izvor za Republiku otkriva da je porodica Lazić vrlo pobožna, čemu svedoče i njihove objave na društvenim mrežama, a kako su voleli da se familijarno okupe u kući, Andrijanin otac joj je poklonio brojanicu, kako bi je pratio anđeo čuvar gde god da krene. 

Foto: ST/Dragan Kadić, Republika, Instagram

Andrijana Lazić i Nebojša Lazić Zenga

 

- Nebojša je od malena učio decu o veri, išli su na liturgije, to se znalo, vrlo su okrenuti ka Bogu, molitvi... Koliko znam, pre nego što je Andrijana krenula za Dubai, Zenga joj je dao brojanicu, da je čuva, jer je ona bila lepa kao anđeo i sigurno je imala svog anđela čuvara. To joj je poklonio pred put - priča izvor za Republiku i nastavlja:

- Poznato je ovde bar da je Andrijana bila što se kaže tatina mezimica, da nigde nije išla bez oca, njih dvoje su bili baš povezani. Hteo je da preko brojanice budu povezani, dok je ona na odmoru. Jednostavno, iako ej porasla, što se kaže, on je voleo uvek da zna gde je i sa kim. Tako ju je i vaspitao, imali su divan odnos, za svaku pohvalu. Andrijana je u ocu imala najveću zaštitu.

Foto: Facebook/Instagram, Shutterstock

Andrijana Lazić Dubai

 

Podsetimo, Nebojša Lazić Zenga, otac nastradale pevačice obavestio je javnost da će nakon 40 dana spakovatio kofere i napustiti Srbiju. On planira odlazak u Dubai, kako bi sam učestvovao u istrazi, a sada se pojavila i nova "teorija", koja kruži društvenim mrežama. S obzirom da su drugarice tada ostale da spavaju, Andrijana je, kako se sada spekuliše, bila u društvu nepoznatog muškarca, kog je upoznala u Dubaiju i sa kojim je izlazila. Iako se i dan-danas ne zna šta se tačno dogodilo tog kobnog dana, spominje se da je u stanu sa njom i drugaricama, koje su tada spavale, bio i nepoznati muškarac, a ni dan-danas se ne zna da li je on prisustvovao njenoj smrti ili je apartman napustio pre.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading