SAZNAJEMO: Ovo su DETALJI PONUDE za Osmana Bukarija!

Autor:

Sport

05.02.2024

13:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taransfer je na piomolu, ali nije realizovan još uvek.

SAZNAJEMO: Ovo su DETALJI PONUDE za Osmana Bukarija!

Foto: FK Crvena zvezda

Osman Bukari

Osman Bukari nalazi se na izlaznim vratima Crvene zvezde, a iako se pojavila informacija da je za fudbalera stigla ponuda od strane Čikago Fajera, u pitanju je različiti tim iz MLS lige LA Galaksi.

Ponuda je vredna 10 miliona evra, a čelnici crveno-belih još uvek razmišaljaju da li da je prihvate, što nam je potvrdio izvor blizak klubu.

- U pitanju je LA Galaksi. Marko Marin treba da predloži zamenu za Bukarija, ima spisak igrača koje je pratio u slučaju odlaska Osmana. Nije još uvek odlučeno, 10 miliona je ozbiljna cifra, ali titula je najvažnija - rekao nam je izvor blizak Crvenoj zvezdi.

Pred Zvezdom je velika odluka, a sigurno je da neće prodati najboiljeg igrača ukoliko mu ne nađu adekvatnu zamenu.

Republika

Foto: Starsport

Osman Bukari

 

Krilni napadač je u leto 2022. godine došao iz Genta za 3.000.000 evra i postao važan u igri šampiona Srbije. Jesenas se pokazao nastupima u Ligi šampiona, gde je dao gol na gostovanju Mančester Sitiju, a protiv Jang Bojsa je na stadionu “Rajko Mitić” upisao po gol i asistenciju. Tada je dobio i trofej za igrača utakmice.

Bukari je svoju klasu pokazao i na Svetskom prvenstvu, gde je nastupajući za svoju Ganu postigao gol u grupnoj fazi u utakmici protiv Portugala.

Crveno-beli su bili izuzetno aktivni kada je prodaja igrača u pitanju, prodat je Kosta Nedeljković u Aston Vilu za 9.500.000 miliona evra, Jovan Mijatović zadužio je dres Njujorka za 10.000.000 evra, dok je na transferu Stefana Mitrovića u Veronu prihodovano 1.300.000 evra.

Takođe, Kings Kangva je pojačao belgijski Kortijk, a njegov transfer mogao bi da dostigne 1.500.000 evra.

Mladi Uroš Kabić poslat je na pozajmicu u Torino, a ukoliko zadovolji, Zvezda će zaraditi 2.000.000 evra.

Igrači Crvene zvezde su na ceni, a ostaje da se vidi kako će se završiti situacija oko Osmana Bukarija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading