PUTINOVA NOGA VAN KONTROLE: Pokušavao da je smiri rukom tokom intervjua? (VIDEO)

Autor: M.B.

Svet

09.02.2024

14:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Putin snimljen kako smiruje svoju nogu rukom tokom intervjua.

PUTINOVA NOGA VAN KONTROLE: Pokušavao da je smiri rukom tokom intervjua? (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Ruski predsednik Vladimir Putin postao je predmet pažnje nakon što je snimljen kako rukom smiruje svoju nogu tokom intervjua sa bivšim voditeljem Fox News-a, Takerom Karlsonom, u Moskvi. Ovaj snimak izazvao je različite spekulacije o Putinovom zdravlju, iako je Kremlj više puta naglasio da je predsednik u dobrom zdravstvenom stanju.

Spekulacije o zdravlju predsednika


Slični snimci u prošlosti izazvali su spekulacije o Putinovom zdravlju, iako su zvanični izvori iz Kremlja isticali da je predsednik u odličnom zdravstvenom stanju. Ova tema je često bila predmet interesovanja javnosti, ali i medija širom sveta.

Putinovo javno prisustvo

Putinovo javno prisustvo često je predmet analize i pažnje, s obzirom na njegovu ulogu i uticaj u međunarodnoj politici. Svaki detalj vezan za njegovo ponašanje i gestikulaciju postaje predmet široke rasprave i tumačenja.

Iako su spekulacije o Putinovom zdravlju česte, zvaničnici iz Kremlja redovno ističu da je predsednik u odličnom stanju i da nema razloga za bilo kakvu zabrinutost.

"Šta se dešava sa Putinovom nogom?"Piše na društvenoj mreži "Twitter" Anton Geraščenko, savetnik ukrajinskog ministra unutrašnjih poslova.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading