ČOVEK SE SRUŠIO I UMRO PRED ĆERKOM: Poznati detalji smrti na Voždovcu

Autor:

Hronika

11.02.2024

22:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je odmah reagovala na poziv i brojne policijske ekipe su blokirale taj deo Beograda kako bi sproveli istragu.

ČOVEK SE SRUŠIO I UMRO PRED ĆERKOM: Poznati detalji smrti na Voždovcu

Foto: Shutterstock

Hitna pomoć na terenu

Večeras oko 20.30 časova, na Voždovcu se desio tragičan događaj kada je čoveku pozlilo i umro je prirodnom smrću u prisustvu svoje ćerke. Ova tužna vest je potresla čitavu zajednicu, a najnovija saznanja su pokazala da je reč o prirodnoj smrti, prenosi Kurir.

Policija je odmah reagovala na poziv i brojne policijske ekipe su blokirale taj deo Beograda kako bi sproveli istragu. Kako su pokazala saznanja nakon uviđaja, utvrđeno je da je smrt nastupila prirodno, te da nema elemenata krivičnog dela.

Ovaj tragičan događaj je ostavio dubok trag u zajednici, a porodica je u ovim teškim trenucima dobila podršku komšija, prijatelja i nadležnih službi. Pomoć i reči saučešća pristižu sa svih strana, dok se porodica priprema za ispraćaj voljenog člana.

Važno je istaći brzu i efikasnu reakciju policije i drugih nadležnih službi koje su odmah izašle na lice mesta kako bi utvrdile okolnosti ovog tragičnog događaja. Njihov profesionalni pristup je omogućio da se što pre utvrdi uzrok smrti i pruži podrška porodici.

Ovaj događaj je podsetio sve nas na važnost zajedništva i podrške u teškim trenucima. Ujedinjeni u tuzi, zajednica pruža podršku porodici koja se suočava sa nenadoknadivim gubitkom. Neka tragična smrt bude podsetnik na važnost bliskih odnosa i pažnje prema svojim najbližima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading