NATALIJA TRAŽILA ČOVEKA DA JOJ NAPRAVI DETE, PA GORKO ZAŽALILA! Filip malenu odveo za DUBAI, sad preživljava HOROR!

Autor:

Svet

10.02.2024

15:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada je imala 36 godina, Natali se suočila sa strahom da se nikada neće ostvariti kao majka.

NATALIJA TRAŽILA ČOVEKA DA JOJ NAPRAVI DETE, PA GORKO ZAŽALILA! Filip malenu odveo za DUBAI, sad preživljava HOROR!

Foto: GoFundMe

Natali Kenedi je očajna majka koja pokušava da pronađe svoju petogodišnju ćerku Alis, za koju tvrdi da ju je oteo biološki otac.

Internet upoznavanje i partnerstvo za roditeljstvo

Kada je imala 36 godina, Natali se suočila sa strahom da se nikada neće ostvariti kao majka. Zbog toga se odlučila da potraži partnera na internet stranici posvećenoj pronalaženju partnera za odgajanje dece. Tamo je upoznala Filipa Tomasa, muškarca 11 godina starijeg od nje, sa kojim je dobila ćerkicu Alis, prenosi Telegraf.rs.

Otmica deteta i borba za povratak

Nakon serije događaja, uključujući i dvonedeljni odmor u SAD, Natali tvrdi da je Filip odbio da vrati malu Alis u Veliku Britaniju. Umesto toga, otputovao je sa ćerkom u Dubai, gde se i dalje nalaze. Britanske vlasti tretiraju ovaj slučaj kao otmicu deteta i uputile su više upozorenja Filipu Tomasu da vrati ćerku majci, ali on to do sada nije učinio.

Borba kroz pravni sistem

Sud je dao Filipu poslednju šansu da vrati dete majci, uz pretnju godinu dana zatvora. Međutim, izvršenje kazne je suspendovano do 7. marta, dajući Filipu priliku da dete bezbedno vrati majci.

Emotivna borba i javna kampanja

Natali tvrdi da Filip koristi Alis kao sredstvo ucene kako bi dobio ono što želi. Filip je čak pokrenuo sopstvenu web stranicu i podkast kako bi sproveo kampanju za reforme porodičnih sudova u Velikoj Britaniji, ističući nepravdu u sistemu.

Natali je izrazila očaj zbog situacije, ističući da je Alis jednostavno "zarobljena u hotelskim sobama" i da je njena ćerka hrabra, ali da želi da se vrati kući.

(Telegraf)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading