"ZVAO ME JE I REKAO DA NE MOŽE BEZ NJE I NJENE PENZIJE!" Misterija smrti žene nađene sa torbom na glavi u Trstu - brat "osuo paljbu" po Ljiljaninom suprugu, porodica BESNA! (FOTO)

Autor:

Svet

04.02.2024

09:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obdukciju će nadgledati advokat Antonio Coza i doktor Mauro Baci, bivši direktor sudske medicine u Peruđi.

"ZVAO ME JE I REKAO DA NE MOŽE BEZ NJE I NJENE PENZIJE!" Misterija smrti žene nađene sa torbom na glavi u Trstu - brat "osuo paljbu" po Ljiljaninom suprugu, porodica BESNA! (FOTO)

Foto: Facebook/Liliana Resinovich

Nakon više od godinu dana od nestanka Ljiljane Resinović iz Trsta, njeno telo konačno će biti ekshumirano kako bi se sprovela obdukcija. Datum ekshumacije, zakazan za sredu 14. februara, otkriven je preko italijanskog portala Fanpage, koji se pozvao na pouzdane izvore iz Ljiljanine porodice.

Obdukciju će nadgledati advokat Antonio Coza i doktor Mauro Baci, bivši direktor sudske medicine u Peruđi.

Ljiljanino telo pronađeno je 5. decembra 2023. godine u parku San Đovani u Trstu, a porodica je odmah zatražila detaljnije utvrđivanje okolnosti pod kojima je umrla.

Žena je pronađena umotana u dve biorazgradive kese, koje su joj bile vezane oko vrata labavim kanapom, dok je glava bila u torbi. Ovaj stravičan prizor ostavio je porodicu u potpunom šoku.

- I dalje sam siguran da to nije bilo samoubistvo. Ljiljana je imala modrice na licu, ali je prema rečima istražitelja udarila licem o drveće u šumi. Ne znam šta da mislim. Recite mi, gde je muž, koji traži istinu i hoće da zna šta se desilo sa Ljiljanom. On ide u saunu, kupa se u vodi temperature od 6 stepeni.Ne znam da li je on odgovoran, ali sigurno zna šta se desilo. Nakon njenog nestanka pozvao me je da se vidimo i rekao da ne može bez nje i njene penzije - rekao je brat Sergej.

Porodica je u početku dobila informacije da je reč o samoubistvu, što je potvrdio i tužilac Antonio de Nikola. Međutim, istražni sudija nije prihvatio zahtev za obustavu postupka, insistirajući na daljoj istrazi. Sergej Resinović, Ljiljanin brat, tvrdi da je ubistvo a ne samoubistvo. Uočene modrice na licu ukazuju na mogućnost nasilne smrti, a brat tvrdi da su istražitelji tvrdili kako su one nastale udarcima u drveće.

Foto: Facebook/Liliana Resinovich

Ljiljana Resinović

Iako Sebastijan Visintin, Ljiljanin suprug, nikada nije bio pod zvaničnom istragom ili optužbom za njeno ubistvo, Sergej je nagovestio sumnje prema njemu. Sebastijanovu reakciju na nestanak njegove supruge opisuje kao nezainteresovanu i nekorektnu, optužujući ga za nepotrebno odlaganje potrage i suspektno ponašanje.

Sergej takođe ističe da ne veruje da bi Ljiljana izvršila samoubistvo na tako brutalan način i tvrdi da je njena smrt morala biti posledica nečijeg zločina.

Ljiljanino telo će biti ekshumirano kako bi se sproveo detaljan forenzički pregled, što bi porodici moglo pružiti konačne odgovore o njenom tragičnom kraju.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading