PLATA IZ SNOVA! Šolc objavio konkurs: Nemački kancelar traži čoveka za OVAJ poverljiv posao!

Autor:

Svet

22.01.2024

20:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje se da kandidat ima solidno opšte obrazovanje, interes za politiku i da bude pouzdan, diskretan i odgovoran.

PLATA IZ SNOVA! Šolc objavio konkurs: Nemački kancelar traži čoveka za OVAJ poverljiv posao!

Foto: Tanjug/AP

Nemački kancelar Olaf Šolc, poznat po svom angažmanu u politici, trenutno je u potrazi za novim ličnim kuvarom koji će pripremati obroke za sedište njegove vlade. Ovo radno mesto zahteva određene kvalifikacije i veštine, kao i posvećenost do kraja 2025. godine, prenosi net.hr.

Kvalifikacije i veštine koje su potrebne

Za ovu poziciju, potrebno je da kandidat ima uspešno završenu obuku iz "fine gastronomije" i nekoliko godina iskustva u pripremi visokokvalitetnih obroka. Takođe, očekuje se da kandidat ima solidno opšte obrazovanje, interes za politiku i da bude pouzdan, diskretan i odgovoran. Poseban naglasak stavljen je na poverljivost, s obzirom na prirodu posla.

Radno vreme i plata

Novi kuvar će biti angažovan na stalnom smenskom i prekovremenom radu, budući da su zahtevi kancelarove kuhinje specifični i zahtevaju fleksibilnost. Što se tiče plate, budući kuvar može očekivati iznos od 3.000 do 3.700 evra bruto mesečno, uz dodatne beneficije kao što su božićnica, ministarski dodatak, smenski dodatak i subvencija za radnu kartu.

Ovo radno mesto pruža priliku za kulinarske stručnjake da rade u političkom okruženju i da doprinesu stvaranju obroka za visokorangirane zvaničnike. Kandidati koji ispunjavaju navedene kvalifikacije i veštine imaju priliku da se priključe timu kancelara Olafa Šolca do kraja 2025. godine.

(Net.hr)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading