RUSKI MILIONER POGINUO U AVIONSKOJ NESREĆI U AVGANISTANU! Nastradala i njegova žena! SIN PUKOM SREĆOM PREŽIVEO!

Autor:

Svet

21.01.2024

17:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija severnog Avganistana navodi da nesreća dogodila usred noći kao i da se sa vrha planine video gust dim.

RUSKI MILIONER POGINUO U AVIONSKOJ NESREĆI U AVGANISTANU! Nastradala i njegova žena! SIN PUKOM SREĆOM PREŽIVEO!

Foto: Printskrin

Biznismen iz Volgodonska Anatolij Evsjukov, zajedno sa suprugom Anom, poginuo je u avionskoj nesreći. Avion se srušio 20. januara u Avganistanu, prenosi telegram kanal Baza.

Evsjukovi i njihov sin od 15. januara odmaraju na Tajlandu. Posle nekog vremena, Ana je počela da se oseća bolesno. Lokalni lekari su otkrili infekciju i priključili meštaninu Volge Donska na respirator.

Odlučeno je da se žena preveze u Rusiju. U tu svrhu je angažovan privatni avion. U njemu su bila četiri člana posade, Anatolij i Ana Evsjukov. Sin stanovnika Volgodonska leteo je redovnim letom.

Avion sa supružnicima je trebalo da sleti u Tadžikistan radi presjedanja. Međutim, avion se srušio na nebu iznad Avganistana.

Avion pripada kompaniji Athletic Group LLC i privatnom licu, javlja Federalna agencija za vazdušni saobraćaj. Povodom tragedije pokrenut je krivični postupak po članu „Kršenje pravila bezbednosti saobraćaja i rada vazdušnog saobraćaja, od koje je iz nehata stradalo dvoje ili više lica“. Tužilaštvo je preuzelo kontrolu nad istragom.

Anatolij Evsjukov je poznati biznismen u Volgodonsku. Poseduje tržišta kao što su Orbita, Mashenka, Atlant, Avangard. Posedovao je i druge nekretnine u gradu.


U nedelju su lokalni zvaničnici saopštili da se mali putnički avion srušio u planinskim predelima Badakšana. Avion Falkon 10, koji je nestao u Avganistanu, upisan je u državni registar civilnih aviona Rusije, navodi Federalna agencija za vazdušni saobraćaj. Preliminarno, u avionu je bilo šest osoba - četiri člana posade i dva putnika.

Prethodno je objavljano da je četvoro ljudi preživelo nesreću.

 

Bonus video

.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading