POŽAR I GUSTI DIM ŠOKIRALI SVE: Pogođeno skladište nafte u Rusiji! (VIDEO)

Autor:

Svet

19.01.2024

08:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Građani Klintsija izašli su na ulice posle jake eksplozije

POŽAR I GUSTI DIM ŠOKIRALI SVE: Pogođeno skladište nafte u Rusiji! (VIDEO)

Foto: x/aurora borealis

Regionalni guverner Brjanske oblasti Aleksander Bogomaz potvrdio je jutros da je u noćašnjem napadu Ukrajinaca na Ruse pogođeno skladište nafte.

"Sistemi za tehnološko ratovanje ruskog ministarstva odbrane ometali su ukrajinsku bespilotnu letelicu u Brjanskoj oblasti, ali su rakete i pored toga pale na skladište nafte i izazvale su požar", otkrio je Bogomaz.

 

 

"Ukrajinski teroristi pokušali su da napadnu objekte u gradu Klintsi, koristeći bespilotnu letelicu. Dron s fiksnim krilima bio je ometen ratnim sistemima ruskog Ministarstva odbrane. Rakete su pale na skladište", dodao je on.

Prema preliminarnim izveštajima nije bilo žrtava, ali su se zapalili neki magacini s naftom.

Timovi ruskog ministarstva za hitne slučajeve izašli su na lokaciju i rade na saniranju štete, prenosi ruska državna novinska agencija Tass.

 

 

Građani Klintsija izašli su jutros u zoru na ulice uplašeni da je počelo granatiranje grada. Na svu sreću, rakete nisu pale ni na jedan stambeni objekat, tako da nema žrtava.

Na društvenim mrežama pojavio se niz snimaka koji prikazuju plamen i gusti oblak dima na pogođenoj lokaciji. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading