NAŠI VOJNICI SU IM UŠLI U TOALETE I VIDELI SU ZA ŠTA SE BORE! Guverner Sankt Peterburga ŽESTOKO UVREDIO Ukrajince, ovo će zaboleti celu Evropu

Autor:

Svet

15.01.2024

14:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sukob Rusa i Ukrajinaca nije samo na frontu, već i u svakodnevnom životu

NAŠI VOJNICI SU IM UŠLI U TOALETE I VIDELI SU ZA ŠTA SE BORE! Guverner Sankt Peterburga ŽESTOKO UVREDIO Ukrajince, ovo će zaboleti celu Evropu

Foto: Twitter/Printscreen/Fahrettin Altay

Daleko su otišli Rusi i Ukrajinci sa ratom, ali ne samo sa onim na frontu. To je već sada svakom jasno.

Doduše nemaju ubilačku želju kao Izraelci i Hamasovci da jedni druge satru do poslednjeg, ali nije da su i nevinašca u odnosu na njih.

Poslednji ispad u ovom komšijskom, evropskom ratu došao je sa ruske strane, konkretno od guvernera Sankt Peterburga Aleksandera Beglova.

On je izjavio da su ruski vojnici dobili dodatnu snagu na frontu kada su ušli u nekoliko ukrajinskih škola i tamošnje toalete!

Beglov je ovo napisao i na Telegram kanalu dok je obilazio ruske vojnike u bolnici u Sankt Peterburgu kada im je čestitao Novu godinu.

"Duša mi se rastopila u toj komunikaciji, gde se savršeno razumemo. S borcima je lakše razgovarati o političkim temama. Ovim momcima, koji su umesto u dve prostorije - za devojčice i dečake, u školama zaticali tri prostorije - za devojčice, dečake i rodno neutralne, nema potrebe objašnjavati za koje vrednosti se borimo", napisao je guverner. 

"Razgovarali smo malo o budućnosti, o mogućnostima. Zapisao sam nekoliko zahteva. Obećao sam da ću dovesti paraolimpijce u bolnicu kako bi vojnici, ako žele, mogli da s njima porazgovaraju o početku sportske karijere. Siguran sam da ako u naše ekipe dođu momci sa svojom energijom, izdržljivošću i timskim duhom, bićemo nepobedivi", zaključio je Beglov.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading