"MOGU SAMO DA GA ZAMISLIM GLADNOG KAKO PRUŽA RUKE KA HRANI!" Potresna ispovest majke preminulog dvogodišnjaka: Falilo je PET centimetara da je dohvati

Autor:

Svet

18.01.2024

17:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sara tvrdi da je Kenet premestio sve grickalice na nedostupno mesto kako bi sprečio sina da im pristupi samostalno.

"MOGU SAMO DA GA ZAMISLIM GLADNOG KAKO PRUŽA RUKE KA HRANI!" Potresna ispovest majke preminulog dvogodišnjaka: Falilo je PET centimetara da je dohvati

Foto: Facebook

Sara Pis, majka preminulog dvogodišnjaka Bronsona Batersbija, podelila je tužnu priču o gubitku svog sina, otkrivši da je mališan bio doslovno nekoliko centimetara premali da bi dohvatio police u frižideru, gde su se nalazili ostatci hrane koji su možda mogli da mu spasu život.

Poslednji put je videla sina živog pre Božića, a potom je primila vest da je njen sin preminuo zajedno sa njenim bivšim partnerom Kenetom u njihovom domu u Skegnesu. Pretpostavlja se da je dvogodišnjak umro od gladi i dehidracije nakon što je ostao sam na imanju, pošto je njegov 60-godišnji otac doživeo fatalni srčani udar oko Nove godine.

 

 

- Mogu samo da zamislim njega, gladnog, kako pruža ruke i pokušava da dohvati hranu. Ne mogu to da podnesem. Bio je oko pet centimetara niži, pa nije mogao da dohvati frižider da ga otvori - rekla je Sara za San. 

Sara tvrdi da je Kenet premestio sve grickalice na nedostupno mesto kako bi sprečio sina da im pristupi samostalno. Njegova smrt se dogodila nedugo nakon što je socijalna radnica podigla uzbunu i kontaktirala policiju, pošto nije uspela stupiti u kontakt s Kenetom na dogovorenom sastanku 2. januara.

- Mogu samo da se molim da je mislio da mu tata spava - dodala je Sara.

 

 

Otkriće tela malog Bronsona i Keneta desilo se nedelju dana nakon što su socijalni radnici prvi put uputili zabrinutost policiji, jer ih nisu uspeli kontaktirati, uprkos višestrukim pokušajima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading