UZNEMIRUJUĆI SNIMAK: Policija upala u kuću i GREŠKOM UBILA DEČAKA (11)! Majci prepuklo srce, evo šta je potom uradila (VIDEO)

Autor:

Svet

11.01.2024

09:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policajci su pomešali dečaka sa bivšim momkom njegove majke

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK: Policija upala u kuću i GREŠKOM UBILA DEČAKA (11)! Majci prepuklo srce, evo šta je potom uradila (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Amerikanci su od jutros potreseni uznemirujućim snimkom koji kruži internetom, a na kojem se vidi kako policija Misisipija ubija greškom jedanaestogodišnjeg dečaka Aderijena Mareja.

Upravo taj nesrećni dečak pozvao ih je u pomoć putem telefona kada je video na vratima kuće nasilnog momka njegove majke.

Policija je tek za dva sata došla na lice mesta naredivši svima u kući da u mraku izađu napolje sa podignutim rukama.

Bivši dečko majke dečaka već je napustio mesto događaja. Na snimku se vidi trenutak kada je dečak izašao iz udaljenog dela sobe, a policajac ga je upucao u grudi, iako se čini da je dečak počeo da diže ruke.

Aderijen je nakon incidenta proveo pet dana u bolnici, lečeći se zbog povreda pluća, pocepane jetre i preloma rebara.

Advokat porodice tvrdi da je majka jasno obavestila policajca da je osumnjičeni napustio kuću te da se u njoj nalaze troje dece.

Velika porota u decembru nije podigla optužnicu protiv policajca, zaključivši da nije imao zlu nameru da puca u dečaka.

Porodica Aderijena Mareja je od tada podnela građansku tužbu protiv policajca, grada Indijanole i šefa policije, tražeći odštetu od pet miliona dolara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading