KRV MU SE SLIVALA NIZ LICE, GOSTI SU ZANEMELI: Političarka usred restorana dva puta udarila bivšeg muža u nos!

Autor:

Svet

08.01.2024

08:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Par se pokoškao na javnom mestu ne planirajući pre toga da se uopšte vidi

KRV MU SE SLIVALA NIZ LICE, GOSTI SU ZANEMELI: Političarka usred restorana dva puta udarila bivšeg muža u nos!

Foto: instagram/repboebert

Kongresmenka iz Kolorada iz redova Trampovih Republikanaca udarila je dva puta bivšeg muža u lice usred restorana "Miner's Claim" u Siltu.

Loren Boubert došla je besna da se vidi sa bivšim suprugom Džejsonom. Toliko besna da je, prema izjavama očevidaca, čim je sela za sto napala čoveka a onda je ustala i snažno ga je dva puta udarila u nos.

Džejsonu je potekla krv niz lice, posle čega je on pozvao policiju. Drugi gosti restorana nemo su posmatrali incident.

Boubertova je policiji dala potpuno drugačiji iskaz od onog koji je Džejson servirao. Rekla je da je nije ispoštovao prilikom viđanja dece i nije ih vratio njoj po dogovoru već su ostala kod njega kući.

Pritom je, kako je rekla Loren, bio bahat preko telefona i čim je ušla u restoran tiho ju je provocirao da niko ne čuje.

"Stavila sam mu ruku na nos, nisam ga udarila. Možda ga je moj nokat okrznuo, pa je krv potekla sa nosa, a ne iz njega 

Džejson je policiji rekao da je "žrtva nasilja u porodici". Pomoćnik Loren Boubert rekao je da je ona namerno pristala na susret u restoranu verujući da će se bivši muž tamo ponašati pristojno.

Iz Uprave policije Silta potvrdili su da je istraga u toku i da niko nije uhapšen.

Loren i Džejson su se venčali 2005. Upoznali su se dok je ona radila u Mekdonaldsu sa 16 godina. On je tada imao 22 godine.

Ali u maju 2023, posle skoro dve decenije braka, predstavnica Loren Boubert objavila je da je podnela zahtev za razvod, navodeći "nepomirljive razlike".

Konzervativna političarka dospela je na naslovne strane prošle nedelje kada je najavila da će promeniti kongresne okruge za izbore 2024. godine, nakon što je prošla reizbor 2022. godine sa samo 546 glasova.

Rekla je da je donela odluku da nastavi svoju borbu protiv "socijalista i komunista koji su preuzeli našu zemlju".

Prošlog leta, suočila se sa nadzorom nakon što je snimljena kako se pipka sa partnerom, puši elektronsku cigaretu i pravi selfije na mjuziklu "Beetlejuice" u Denveru, a potom je i prstom pretila zaposlenima kada su je zamolili da ode i izjavila: "Znate li ko sam ja?".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading