OTAC DVOJE DECE POGINUO POMAŽUĆI ŽENI NA ULICI: Svađa na svadbi prerasla u KRVAVI PIR

Autor:

Svet

28.12.2023

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama na svadbi, koja je kulminirala noževima, izbila je nakon svečane ceremonije u lokalnoj džamiji.

OTAC DVOJE DECE POGINUO POMAŽUĆI ŽENI NA ULICI: Svađa na svadbi prerasla u KRVAVI PIR

Foto: Tanjug/AP

Britanska policija

Kristijan Meriot, otac dvoje male dece, izgubio je život pokušavajući da pomogne povređenoj ženi na ulici. Tragedija se dogodila u Šefildu, kada je Kristijan, u prazničnoj šetnji sa svojom decom, primetio ženu koja je ležala onesvešćena na ulici nakon što se svadba pretvorila u krvavi pir između zaraćenih porodica.

Krvoproliće na svadbi

Drama na svadbi, koja je kulminirala noževima, izbila je nakon svečane ceremonije u lokalnoj džamiji. Dve porodice su započele svađu u mladoženjinoj kući, a sukob je eskalirao do tačke u kojoj je povređeno šest osoba, uključujući i Kristijana koji je nesebično pokušao da pomogne ženi na ulici.

Policija je brzo reagovala i uhapsila dva muškarca zbog sumnje u ubistvo i pokušaj ubistva. Lokalna zajednica je potresena ovom tragedijom, a policijski zvaničnici apeluju na građane da pruže sve informacije koje bi mogle pomoći u istrazi. Takođe, najavljene su pojačane patrole i istrage, a policajci će obilaziti kuće radi prikupljanja izjava svedoka, prenosi Kurir.

Uzroci sukoba

Prema rečima komšinice, sukob je izbio nakon venčanja Hasana Kana i njegove 19-godišnje neveste Amani. Iako je venčanje počelo kao srećan događaj, situacija se brzo promenila kada je došlo do sukoba između porodica mladenaca. Nevestina porodica je izazvala dramu nakon što su odlučili da ne prisustvuju venčanju, ali su se kasnije sukobili sa mladoženjinom porodicom.

Ova tragedija je duboko potresla lokalnu zajednicu i ostavila porodicu Kristijana Meriota u velikoj tuzi. Svi se nadaju da će pravda biti zadovoljena i da će odgovorni za ovaj strašan događaj snositi posledice svojih postupaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading