DRAMA NA ULICI: Trudnicu pogodio zalutali metak, ćerkica umalo izgubila živu glavu: Jedna stvar ju je spasila sigurne smrti! (VIDEO)

Autor:

Svet

27.12.2023

08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kendal Hajnold (27), trudnica i majka dvoje male dece, doživela je dramatični trenutak u svom domu u mestu Aurora, kada je zalutali metak, koji je za dlaku promašio njeno dvoje dece, završio u njenom ramenu dok je spavala u svom krevetu.

DRAMA NA ULICI: Trudnicu pogodio zalutali metak, ćerkica umalo izgubila živu glavu: Jedna stvar ju je spasila sigurne smrti! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Incident se dogodio u četvrtak ujutru, kada je Kendal bila kod kuće. Čula je pucnjavu, a zatim osetila oštar bol u levoj strani. Njen suprug, koji je spavao pored nje, odmah se probudio, pitajući je da li čuje zvuk. Kendal je odgovorila potvrdno, nakon čega ju je suprug hitno odveo u bolnicu, gde su lekari pronašli metak u njenom ramenu.

Iako je Kendal bila u 16. nedelji trudnoće, lekari su odlučili da ne izvode operaciju kako bi uklonili metak, već su ga ostavili u njoj zbog rizika koji bi operacija mogla predstavljati po nju i njenog nerođenog sina.

Prema informacijama iz policijske uprave Aurora, istražitelji su naveli da je metak možda pogodio Hajnold nakon što je prešao stotine metara preko zelenog pojasa iza kuće njene porodice.

Porodica je otkrila rupu od metka u kući, samo nekoliko centimetara od mesta gde su spavala njena deca, uzrasta 5 i 6 godina. Metak je prvo prošao kroz dečju sobu, a zatim kroz orman i trudnički jastuk Kendal.

- Metak je za dlaku promašio glavu moje petogodišnje ćerke i prošao kroz njihovu sobu, kroz moj orman i moj trudnički jastuk - izjavila je Kendal Hajnold.

Ona je dodala da veruje kako je njen trudnički jastuk verovatno spasao njen život, jer je naterao metak da promeni putanju pre nego što ju je pogodio.

Snimci s nadzornih kamera iz komšijske kuće zabeležili su najmanje osam pucnjeva tog jutra, dok policija intenzivno istražuje okolnosti ovog incidenta i traži odgovorne za ovaj opasan događaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading