VIDEO ŠTA JE URADIO, PA SE SLOMIO I RIDAO TOLIKO DA GA JE ČUO CEO GRAD: Otac zbog OVOGA ostavio decu samu kod kuće! Kad se vratio SVI SU BILI MRTVI

Autor:

Svet

19.12.2023

09:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Među poginulima su braća (13, 5 i 2) i sestra (4), dok je peta žrtva njihov rođak, 11-godišnji dečak, koji je bio u poseti

VIDEO ŠTA JE URADIO, PA SE SLOMIO I RIDAO TOLIKO DA GA JE ČUO CEO GRAD: Otac zbog OVOGA ostavio decu samu kod kuće! Kad se vratio SVI SU BILI MRTVI

Foto: az family printscreen

Petoro dece izgubilo je život u tragičnoj nesreći koja se dogodila u Bulhed Sitiju u američkoj državi Arizoni.

Deca su poginula u požaru koji je izbio jer su bila sama u kući i nisu uspela da pobegnu na vreme od vatrene stihije.

Oko 15 sati dvospratni dupleks zahvatio je požar u blizini državne granice između Arizone i Nevade.

Među poginulima su braća (13, 5 i 2) i sestra (4), dok je peta žrtva njihov rođak, 11-godišnji dečak, koji je bio u poseti.

Policija je rekla da je nekoliko komšija pokušalo da ih spasi, ali je bilo prekasno.

Svi mališani pronađeni su mrtvi u istoj spavaćoj sobi na spratu.

Horor je zatekao oca na ulici, pošto je, kako je istraga utvrdila, ostavio samu decu kod kuće da bi otišao u nabavku za Božić.

Kako ga nije bilo čak dva i po sata, nije ni slutio da će zateći prizor zbog koga će poželeti da se nikad nije ni rodio.

- Otac se slomio na ulici. Sedeo je na trotoaru i plakao. Vrištao je, svi su mogli da ga čuju. Sačekao ga je veliki broj komšija koji nije želeo da ga napada jer nije ni znao šta se dogodilo, dok su oni pokušavali sa vatrogascima da pomognu da se makar neko dete spasi - reči su jednog od komšija za NBC News.

Policija grada Bulhed Sitija saopštila je da je požar nastao u predvorju dupleksa.

- To je najverovatnije onemogućilo deci u spavaćoj sobi da bezbedno izađu iz kuće. Vatra je krenula uz jedino stepenište u kući, sprečavajući žrtve da pobegnu - saopštila je policija grada Bulheda u ponedeljak, 18. decembra.

Imena dece nisu saopštena i čeka se identifikacija.

Komšije su šokirane tragedijom, a u ponedeljak popodne ostavljali su cveće i plišane igračke ispred kuće u znak sećanja na decu.

Britni Froud živi preko puta njihove kuće.

- Bila sam na poslu kada se to desilo, ali sam brzo stigla kući. Čula sam oca kako jeca na ulici, to je bilo srceparajuće - rekla je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading