STARVIČNA TRAGEDIJA U AMERICI! Petoro dece poginulo u požaru, četvoro stradalih BRAĆA I SESTRE: Sami bili kući kad je vatra buknula, nisu imali nikakve šanse! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Autor:

Svet

18.12.2023

18:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deca koja su nastradala u požaru u Arizoni bili su bila braća i sestre, a peto je bilo njihov rođak, saopštila je Emili Fromelt, portparol gradske policije Bulheda.

STARVIČNA TRAGEDIJA U AMERICI! Petoro dece poginulo u požaru, četvoro stradalih BRAĆA I SESTRE: Sami bili kući kad je vatra buknula, nisu imali nikakve šanse! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Foto: Shutterstock

Petoro dece poginulo je u požaru kuće u Arizoni, javio je u ponedeljak "Pipl".

Požar je izbio u kući u Bulhed Sitiju u subotu uveče, a petoro dece - uzrasta 2, 4, 5, 11 i 13 godina - nije uspelo da izađe iz dvospratnog dupleksa, saopštile su vlasti.

Prema saopštenju gradske policije Bulhed objavljenom u nedelju, smrtonosni požar se dogodio oko 17 časova po lokalnom vremenu.

- Istraga koja je u toku i vodi je Policijska uprava grada Bulheda, uz pomoć vatrogasne službe grada Bulheda, vatrogasne službe grada Lejk Havasu i istražitelja požara ATF - dodaje se u saopštenju.

Imena dece nisu objavljena.

- Četvoro dece su bila braća i sestre, a peto je bilo rođak - rekla je kaže Emili Fromelt, portparol gradske policije Bulheda.

Svih nastradalo petero dece boravila su u dupleksu, koji se nalazi u blizini reke Kolorado i državne granice Nevade i Arizone, prenosi Telegraf.

Podsećanja radi, jedan od najstravičnijih požara u SAD pogodio je Kaliforniju pre tri godine. Tada je najmanje šest osoba poginulo u vatrenoj stihiji koja se prethodnog dana skoro udvostručila, te postala najveći požar u istoriji te američke savazne države.

Kako je preneo Rojters, u požarim izazvanim munjama povređena su 43 vatrogasca i civila, uništeno je više od 500 domova i drugih zgrada, a evakuisano je više desetina hiljada ljudi.

Vatra je besnela na području dvostruko većem od Los Anđelesa. Jedan od požara udaljen je samo 1,6 kilometara od Univerziteta Kalifornije u Santa Kruzu, zbog čega je kampus evakuisan, a novi požar blizu nacionalnog parka Josemiti takođe je primorao građane da u avgustu 2020. godine napuste domove, navodi AP.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading