ČLAN PARLAMENTA DOBIO INFARKT ZA GOVORNICOM! Progovorio o BOŽJOJ KAZNI, pa se samo srušio pred svima! (VIDEO)

Autor:

Svet

13.12.2023

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostali članovi Parlamenta poleteli su ka govornici da mu ukažu pomoć

ČLAN PARLAMENTA DOBIO INFARKT ZA GOVORNICOM! Progovorio o BOŽJOJ KAZNI, pa se samo srušio pred svima! (VIDEO)

Foto: x/mehmet ardic

Član stranke Felicity (Saadet) Hasan Bitmez pao je kraj govornice u turskom parlamentu kao pokošen dok se obraćao Velikoj skupštini Turske nacionalne skupštine tokom rasprave o budžetu.

Član Parlamenta zapretio je da će sve političare sustići Božja kazna zbog "terora Izraela nad Palestincima", a onda je i sam pao na zemlju.

"Nećete izbeći Alahov gnev", rekao je Bitmez (54) nekoliko trenutaka pre nego što se onesvestio i naizgled udario glavom o pod, odmah privukavši gomilu posmatrača da intervenišu i pruže prvu pomoć.

 

 

Brojni izveštaji pokazuju da je došlo do neke vrste infarkta koji je zahtevao mere spašavanja života i da je Bitmez nosilima prevezen do kola hitne pomoći koja su ga odvezla u lokalnu bolnicu.

Turski ministar zdravstva Fahretin Koča napisao je na platformi X da je Bitmez postao "uznemiren" tokom svog govora i da pomno prati njegovo stanje.

Rekao je novinarima da je Bitmez trenutno na lečenju u jedinici intenzivne nege u gradskoj bolnici Ankara Bilkent.

Predsedavajući Saadeta Temel Karamollaoğlu rekao je novinarima da je Bitmezovo zdravlje još ugroženo i zatražio molitve za njegov oporavak,

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading