NEĆETE VEROVATI: Evo šta se desilo na ovoj SAHRANI u Nju Džersiju!ĆERKA OTVORILA SANDUK I DOŽIVELA ŠOK!

Autor:

Svet

26.11.2023

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U okrugu Bergen u Nju Džersiju došlo je do neverovatne zabune koja je potresla mnoge. Kada je 93-godišnja Kjang Ja Kim preminula, porodica je dogovorila da se sahrana organizuje preko određenog pogrebnog preduzeća, a da se služba održi u crkvi koju je pokojnica pomagala.

NEĆETE VEROVATI: Evo šta se desilo na ovoj SAHRANI u Nju Džersiju!ĆERKA OTVORILA SANDUK I DOŽIVELA ŠOK!

Foto: pixabay.com

Međutim, kada su se rođaci i poznanici okupili u crkvi, desila se šokantna situacija - telo u kovčegu nije pripadalo njihovoj majci. Odlučeno je da se sahrana održi sledećeg dana kada greška bude ispravljena, ali zbog kiše je pogreb odložen za nekoliko dana kasnije.

Porodica pokojnice je podnela tužbu od 50 miliona dolara protiv pogrebnih preduzeća, a svaki dobijeni dinar će biti doniran crkvi. Kći pokojnice je istakla da su mnogi ožalošćeni prijatelji i članovi zajednice bili sprečeni da dođu na sahranu zbog ove zabune.

Porodica druge preminule žene takođe se suočila sa dodatnim poteškoćama, jer nisu mogli da otvore kovčeg zbog stanja tela. Ova nezapamćena situacija je šokirala mnoge, a epilog je završio na sudu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading