HAOS NA AERODROMU! Gola žena napada putnike i policajce! JELA PEČURKE PRE INCIDENTA! (VIDEO)

Autor:

Svet

21.11.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojka je pre niza incidenata, koje je napravila na aerodromu, jela pečurke i pila alkohol na jednoj žurci.

HAOS NA AERODROMU! Gola žena napada putnike i policajce! JELA PEČURKE PRE INCIDENTA! (VIDEO)

Foto: Twitter/pluton

Na međunarodnom aerodromu "Arturo Merino Benitez" u čileanskoj prestonici Santjago, došlo je do neverovatne situacije kada je potpuno gola žena, pod dejstvom narkotika, napadala putnike i policajce. Ova bizarna situacija izazvala je šok i nevericu kod prisutnih.
 

 

Kako prenosi čileanski novinski list ADN, devojka (20) je prisustvovala žurci u Santjagu prošlog četvrtka i tom prilikom je uzela pečurke i konzumirala alkohol. Nakon toga, došlo je do neobjašnjivog ponašanja koje je izazvalo haos na aerodromu.


Dramatični snimak prikazuje ženu kako ćaska sa putnikom koji je vukao svoj kofer. U jednom trenutku, žena je počela da ga mazi, a zatim ga je pokušala poljubiti. Međutim, nakon što ju je putnik odgurnuo, ona je izvadila flašu iz kolica i bacila je na zemlju. Srećom, putnik je uspeo da se udalji od nje.

Drugi snimak prikazuje kako žena trči prema putnicima u drugom delu terminala. U tom trenutku, moglo se čuti kako viče: "Mrzim te" i pokušava da udari par koji je uspeo da izbegne napad. Nakon toga, žena je otišla na parking gde je zgrabila ženu za kosu i bacila je na zemlju.

Srećom, policija je brzo intervenisala i pomogla žrtvi da ustane i odvedena je na sigurno mesto. Međutim, napadačica je i dalje ležala na zemlji, odbijajući da se preda. Na kraju, dva policajca su uspela da je savladaju, ali je ona uspela da udari jednog od njih u lice.

Policija je na kraju uspela da je uhapsi i ona se trenutno nalazi u pritvoru. Još uvek nije poznato koji su narkotici bili u pitanju i kakve će biti optužbe protiv nje.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
z81

22.11.2023 11:09

hahahahaha najjača vest odkad čitam na ovom portalu