PROTIV KOGA SE VI BUNITE? PROTIV NACISTA? Netanjahu besan zbog protesta za Palestinu širom Evrope! Premijer Izraela poslao svima DIREKTNU PORUKU

Autor:

Svet

13.11.2023

08:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na pitanje kako on doživljava ogroman broj protesta širom Evrope čiji je cilj davanje apsolutne podrške narodu Palestine, Netanjahu je pokušao da se u početku iskontroliše

PROTIV KOGA SE VI BUNITE? PROTIV NACISTA? Netanjahu besan zbog protesta za Palestinu širom Evrope! Premijer Izraela poslao svima DIREKTNU PORUKU

Foto: Tanjug/AP

Benjamin Netanjahu

Premijer Izraela Benjamin Netanjahu gostovao je u nedelju na TV stanici NBC govoreći o aktuelnoj situaciji u Izraelu i Pojasu Gaze.

Na pitanje kako on doživljava ogroman broj protesta širom Evrope čiji je cilj davanje apsolutne podrške narodu Palestine, Netanjahu je pokušao da se u početku iskontroliše.

- Mi ćemo dobiti ovaj rat i bez globalne podrške. Nemamo drugu opciju. Ne smemo da dopustimo teror nad izraelskim narodom. Oni koji protestuju podržavaju Hamas, podržavaju zlo. Podržavaju ljude koji ubijaju civile, siluju žene i pale decu - rekao je Netanjahu.

Ne želeći da ulazi u svakodnevne informacije da izraelska vojska gađa bolnice po Gazi, premijer Izraela u jednom momentu izgubio je kontrolu i nervoznim glasom osvrnuo se na naciste u Drugom svetskom ratu.

- Protiv koga se vi bunite? Protiv nacista? Ili protiv Saveznika - poručio je Netanjahu.

Izrael tvrdi da je u napadima Hamasa 7. oktobra život izgubilo više od 1.500 Izraelaca. S druge strane, Kancelarija za medije Vlade u Gazi tvrdi da su Izraelci od 8. oktobra do danas ubili više od 11.000 ljudi, od toga čak 8.000 žena i dece.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading