MISTERIJA SMRTI POLICAJACA! Četvorica pronađena MRTVA u poslednja 24 sata, Ko ili ŠTA ih ubija?

Autor:

Svet

08.11.2023

19:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četiri šerifa Los Anđelesa pronađena mrtva u roku od 24 sata, šok i sumnje u samoubistva, istražuje se povezanost smrti

MISTERIJA SMRTI POLICAJACA! Četvorica pronađena MRTVA u poslednja 24 sata, Ko ili ŠTA ih ubija?

Foto: Tanjug/AP

Četiri šerifa iz Los Anđelesa, sadašnja i bivša, pronađena su mrtva u roku od 24 sata, prenosi Los Anđeles Tajms. Prema informacijama iz ovih američkih novina, najverovatnije je reč o samoubistvima. Međutim, još uvek nije otkriveno da li postoji veza između ovih četiri smrti.

Najsumnjivija smrt je zabeležena 17. septembra, kada je zamenik šerifa Rajan Klinkunbrumer (30) pronađen bez svesti ispred šerifove stanice u Palmdejlu.

On je sedeo u svom patrolnom automobilu sa prostrelnom ranom na glavi, samo četiri dana nakon što se verio.

Okružni šerif Los Anđelesa, Robert Luna, smatra da je Klinkunbrumer najverovatnije ubijen zbog toga što je bio u uniformi. Luna je izjavio da je ovo izazvalo šok u celom odeljenju i da se njihove kolege i dalje bore sa emocijama zbog gubitka četiri voljena člana njihove porodice.


Odeljenje za ubistva preuzeće istragu ovih smrti, a posebno će se fokusirati na mogućnosti smanjenja stresa na poslu. Luna je naglasio da je ovo veliki gubitak za njihovo odeljenje i da će učiniti sve što je u njihovoj moći da se ovo ne ponovi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading