NE ŠALJITE HRANU I NAFTU IZRAELU! Vrhovni vođa Irana zagrmeo protiv komšija, JEDNA LAŽ BIĆE OKIDAČ ZA VELIKI RAT?

Autor:

Svet

02.11.2023

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uzavrele strasti na Bliskom istoku iz dana u dan stvaraju sve veću nervozu širom sveta

NE ŠALJITE HRANU I NAFTU IZRAELU! Vrhovni vođa Irana zagrmeo protiv komšija, JEDNA LAŽ BIĆE OKIDAČ ZA VELIKI RAT?

Foto: youtube.com/karbala313

Vrhovni vođa Irana, ajatolah Sajed Ali Hamenei osvrnuo se na rat u Gazi i rekao kako to nije rat između Izraela i Gaze nego istine i laži, između arogancije i vere.

Hamenei se obratio studentima u Teheranu povodom 4. novembra, koji se u Iranu obeležava kao nacionalni dan učenika i studenata.

Hamenei je istakao da je arena sukoba između Gaze i Izraela arena sukoba istine i laži, te poručio da će konačnu pobedu ostvariti saveznici palestinskog naroda u ne tako dalekom vremenu.

- Islamski svet ne sme zaboraviti da su Amerika, Francuska i Britanija stale protiv islama i potlačenog palestinskog naroda u odlučujućem pitanju Gaze. Islamski svet ne bi trebalo da zaboravi one koji su stajali protiv palestinskog naroda i vršili pritisak na ovaj potlačeni narod, a stvar nije ograničena samo na cionistički entitet - istakao je Hamenei.

On je potom pozvao muslimanske zemlje da bojkotuju Izrael.

- Ono na čemu islamske vlade i muslimani moraju insistirati je nužnost trenutnog zaustavljanja bombardovanja Gaze i zatvaranja ruta za izvoz nafte i hrane u cionistički entitet - istakao je Hamenei.

Na kraju je rekao kako je Izrael pretrpeo veliki poraz koji se ne može nadoknaditi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading