DRAMA U ATINI! Sirijac sa nožem i Kuranom uhapšen u crkvi! DRAO SE. "ALAHU AKBAR" PRILIKOM HAPŠENJA! (FOTO)

Autor:

Svet

19.10.2023

21:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Incident se dogodio u 19 sati kada je jedan od dečaka primetio muškarac koji se čudno ponaša u crkvi. Otišao je do obližnje patrole policije i zamolio ih da ga provere, piše Prototema.

DRAMA U ATINI! Sirijac sa nožem i Kuranom uhapšen u crkvi! DRAO SE. "ALAHU AKBAR" PRILIKOM HAPŠENJA! (FOTO)

Foto: youtube.com/ NotosNet

Grčka policija privela je večeras Sirijca koji se sumnjivo ponašao i vikao "Alahu Akbar" u Crkvi svetog Pantelejmona u Atini. Incident se dogodio u 19 sati kada je jedan od dečaka primetio muškarca koji se čudno ponaša u crkvi. Otišao je do obližnje patrole policije i zamolio ih da ga provere, piše Prototema.

 

Kada je policija stigla na lice mesta, muškarac je pružao otpor i počeo da viče "Alahu Akbar". Kada su ga savladali, u rancu su mu pronašli nož i Kuran.

 

Ulazio u crkvu i čitao Kuran

Muškarac je priveden u lokalnu policijsku upravu, dok je uviđaj u toku.

Kako se navodi, uhapšeni muškarac je u prošlosti ulazio u crkvu i čitao Kuran, zbog čega je protiv njega pokretan disciplinski postupak.

Brojne evropske zemlje pooštrile su bezbednost na granicama nakon što je ilegalni migrant iz Tunisa ubio dvojicu Šveđana u Briselu.

Francuska je od petka uveče podigla bezbednost na najviši stepen nakon što je ubijen nastavnik u školi u francuskom gradu Arasu, a glavni osumnjičeni je Mohamed M, koji se ranije zakleo na vernost Islamskoj državi.

Pored toga, aerodromi širom zemlje su evakuisani poslednjih dana zbog pretnji bombama, a veliki broj letova je otkazan.

Bonus video.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading