TRI DANA GA DRŽALI ZATOČENOG: Otkriveno ko su otmičari koji su zahtevali 15.000 evra da bi oslobodili Pakistanca

Autor:

Svet

12.10.2023

17:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grupa je locirana i razotkrivena zahvaljujući angažovanju OSA.

TRI DANA GA DRŽALI ZATOČENOG: Otkriveno ko su otmičari koji su zahtevali 15.000 evra da bi oslobodili Pakistanca

Foto: youtube.com/AVAZ TV

Policija BiH na terenu

U jučerašnjoj akciji, pripadnici Federalne Uprave Policije (FUP) su uhapsili pet osoba u Bihaću zbog sumnje da su izvršile krivično delo otmice.

Prema informacijama koje je objavio Dnevni Avaz, osumnjičeni su oteli Pakistanca i zahtevali otkup od 15.000 evra kako bi ga oslobodili. Tražili su od žrtve da kontaktira svoje prijatelje u migrantskom centru Lipa kako bi prikupio traženi novac.

Grupa je locirana i razotkrivena zahvaljujući angažovanju OSA.

Tokom tri dana koje je proveo u njihovom pritvoru, Pakistanac je brutalno pretučen kako bi bio prisiljen da kontaktira svoje prijatelje i zatraži novac za otkup.

- Prisilili su ga da putem telefona pozove svoje prijatelje, državljane Pakistana koji se nalaze u prihvatnom centru Lipa u Bihaću i druge prijatelje koji se nalaze u Bosni i Hercegovini, te da izvrše uplatu novca u iznosu od 15.000 evra u zamenu za njegovo puštanje na slobodu - rečeno je iz FUP.

Uhapšeni osumnjičeni, Ismar Muhić, Miralem Gaković i Sead Mukanović, predati su Tužilaštvu Unsko-sanskog kantona. Ostala dvojica otmičara su, međutim, puštena na slobodu iz zasad nepoznatih razloga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading