DRAMA NA FLORIDI! Četvorica muškarica tvrdila da LAŽNI lek protiv Kovida leči još 95 odsto POZNATIH bolesti: Vlasti HITNO reagovale!

Autor:

Svet

06.10.2023

23:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužioci su dodali da su u video-snimcima kojima su promovisali ovaj lažni lek tvrdili da može izlečiti čak 95% poznatih bolesti!

DRAMA NA FLORIDI! Četvorica muškarica tvrdila da LAŽNI lek protiv Kovida leči još 95 odsto POZNATIH bolesti: Vlasti HITNO reagovale!

Foto: Shutterstock

Muškarac sa Floride i trojica njegovih sinova osuđeni su danas zbog prodaje industrijskog izbeljivača kao lažnog leka za kovid-19 preko sajta crkve u koje odlaze.

Savezni sudija u Majamiju osudio je Džonatana Grenona (37) i Džordana Grenona (29) na 12 godina i sedam meseci zatvora, dok su Mark Grenon (66) i Džozef Grenon (36) dobili po pet godina, prenosi AP.

Tužioci su dodali da se u video-snimcima koji promovišu lažni lek navodi da leči 95 odsto poznatih bolesti, uključujući kovid-19, Alchajmerovu bolest, autizam, rak mozga, HIV/AIDS i multiplu sklerozu.

Ono što su Grenonovi prodavali je zapravo hlor-dioksid, koji, kada se proguta, postaje izbeljivač koji se obično koristi za tretiranje stvari poput tekstila, industrijske vode, celuloze i papira, prema Upravi za hranu i lekove, navodi AP.

Džonatan i Džordan Grenon osuđeni su ne samo zbog prevare, već i zbog nepoštovanja naloga federalnog suda koji ih obavezivao da prestanu prodavati "Čarobno mineralno rešenje" u 2020. godini.

Tužioci su dodali da su u video-snimcima kojima su promovisali ovaj lažni lek tvrdili da može izlečiti čak 95% poznatih bolesti, uključujući kovid-19, Alchajmerovu bolest, autizam, rak mozga, HIV/AIDS i multiplu sklerozu.

Ono što su Grenonovi zapravo prodavali bila je supstanca poznata kao hlor-dioksid, koja, kada se unese u organizam, postaje izbeljivač koji se obično koristi za tretiranje različitih materijala kao što su tekstil, industrijska voda, celuloza i papir, prema informacijama iz Uprave za hranu i lekove koje je naveo AP.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading