UZBUNA NA BLISKOM ISTOKU! Kadirov uputio ozbiljnu pretnju Izraelu: "NE RUGAJTE SE MUSLIMANIMA...!"

Autor:

Svet

18.10.2023

18:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako izraelski režim misli da je Palestina sama i da s njom mogu raditi šta god žele, grdno se vara, poručio je Kadirov u objavi na svom Telegram kanalu.

UZBUNA NA BLISKOM ISTOKU! Kadirov uputio ozbiljnu pretnju Izraelu: "NE RUGAJTE SE MUSLIMANIMA...!"

Foto: Tanjug/AP

Čečenski vođa Ramzan Kadirov pozvao je Izrael da zaustavi eskalaciju sukoba s Palestinom i dobro razmisli pre nego što isprovocira muslimane širom sveta na osvetu.

- Ako izraelski režim misli da je Palestina sama i da s njom mogu raditi šta god žele, grdno se vara - poručio je Kadirov u objavi na svom Telegram kanalu.

- Nemojte da provocirate ljude. Nemojte se rugati i podsticati Muslimane širom sveta na odmazdu. To će vas koštati hiljadu puta više od onog potencijalnog dobitka kojem ste se nadali. Razmislite pre nego što napravite jednu od najvećih i najkobnijih grešaka u svojoj istoriji - dodao je, prenosi ruska državna novinska agencija TASS. 

"Sukob je mogao da bude izbegnut"

Prema njegovim rečima, Izrael previše dopušta i "preti da će izbrisati ceo jedan narod s karte". Ranije je čečenski čelnik zamerio Zapadu dvostruke standarde u arapsko-izraelskom sukobu.

Smatra da bi situacija na Bliskom istoku bila drugačija da su drugi šefovi država, po uzoru na ruskog predsednika Vladimira Putina, poštovali veru i štitili je od napada. Uveren je da bi tada sukob bio izbegnut. 

Bonus video:


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Gideon

18.10.2023 20:36

U pravu je Kadirov.