FAKULTET U ROTERDAMU JE BIO OBAVEŠTEN PRE UŽASNOG ZLOČINA: Holandsko tužilaštvo poslalo pismo UPOZORENJA, ponašanje UBICE bilo je ZABRINJAVAJUĆE

Autor:

Svet

29.09.2023

11:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portparol holandskog tužilaštva potvrdio je danas da su tužioci bili zabrinuti zbog ponašanja čoveka koji je osumnjičen za jučerašnje ubistvo tri osobe u Roterdamu, kao i da su poslali pismo upozorenja školi koju je pohađao.

FAKULTET U ROTERDAMU JE BIO OBAVEŠTEN PRE UŽASNOG ZLOČINA: Holandsko tužilaštvo poslalo pismo UPOZORENJA, ponašanje UBICE bilo je ZABRINJAVAJUĆE

Foto: Tanjug/AP

U pismu su opisani "psihotično ponašanje" sada osumnjičenog 32-godišnjeg muškarca, njegovi problemi sa alkoholom i pritužbe komšija zbog njegovog postupanja prema životinjama, prenosi Rojters.

On bi trebalo da se pojavi pred sudom 3. oktobra, a trenutno se nalazi u pritvoru zbog sumnje da je ubio 39-godišnju ženu koja je živela u blizini njegove kuće i njenu 14-godišnju ćerku, a zatim i 43-godišnjeg lekara koji je predavao u medicinskom centru Erazmus koji je osumnjičeni pohađao.

Motiv napada za sada je nepoznat. "Šokirani smo užasnim incidentom. Pucano je na dva različita mesta u gradu. Mnogi ljudi su bili svedoci pucnjave", rekao je gradonačelnik Roterdama Ahmed Abutaleb.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading