UBICA IZ ROTERDAMA RANIJE OSUĐEN ZA ZLOSTAVLJANJE ŽIVOTINJA! Studira medicinu! U pucnjavi teško povređena devojčica, majka i otac joj ubijeni!

Autor:

Svet

28.09.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dve osobe su ubijene, a jedna je ranjena u pucnjavi u Roterdamu.

UBICA IZ ROTERDAMA RANIJE OSUĐEN ZA ZLOSTAVLJANJE ŽIVOTINJA! Studira medicinu! U pucnjavi teško povređena devojčica, majka i otac joj ubijeni!

Foto: Twitter

Dve osobe su poginule u pucnjavi u Roterdamu, žena (39) i učitelj (46). Njegova ćerka stara 14 godina je teško povređena. 

Osumnjičeni koji je uhapšen zbog teškog zločina je student fakulteta na kom je pucao. On je od ranije poznat policiji. Osumnjičeni je prvo pucao u kući gde je pogodio ženu i devojčicu. Nakon toga je u amfiteatru pucao u učitelja, koji je otac pogođene devojčice. 

Nakon toga je ušao u bolnicu, kako piše portal telegraaf.nl, i podmetnuo požar. Inače, osumnjičeni je 2021. godine osuđen za zlostavljanje životinja. Javni tužilac je izjavio da je osumnjičeni trenutno na ispitivanju i da sarađuje tokom istrage.

Osumnjičeni je, kako navodi portal, uhapšen nakon što je izašao iz bolnice.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading