UČENIK (15) KRENUO U ŠKOLU MASKIRAN I NAORUŽAN NOŽEM! Pre nego što je uhvaćen ranio ČETVORO, vlasti tvrde da ima MENTALNI POREMEĆAJ

Autor:

Svet

11.09.2023

08:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U ruskom selu Krasni Desant, Neklinovski okrug, 15-godišnji učenik je nožem ranio četiri osobe. Incident je na svojoj Telegram stranici objavio guverner Rostovske oblasti Vasilij Golubev . Incident se dogodio 11. septembra oko 7.30 časova.

UČENIK (15) KRENUO U ŠKOLU MASKIRAN I NAORUŽAN NOŽEM! Pre nego što je uhvaćen ranio ČETVORO, vlasti tvrde da ima MENTALNI POREMEĆAJ

Foto: shutterstock

„Naoružan nožem i skrivajući lice iza maske, petnaestogodišnji tinejdžer, pokušavajući da uđe u školu, ranio je četiri odrasle osobe – troje zaposlenih i rođaka jednog od učenika“, naveo je čelnik regiona.

 

Na lice mesta su pozvane službe Hitne pomoći. Tinejdžer je odmah priveden. Službenici organa refa su saznali da je on učenik 9. razreda koji pohađa istu školu.

Kako je navedeno, tinejdžer ima mentalni poremećaj.

Specijalisti trenutno rade na licu mesta. Niko od dece nije povređen. Stanje povređenih je lakšeg stepena i njima je ukazana lekarska pomoć.

Pitanje pokretanja krivičnog postupka biće odlučeno u bliskoj budućnosti.

U aprilu 2023. sud u Rusiji je osudio Ilnaza Galjavijeva, koji je izvršio pucnjavu u školi u Kazanju, na doživotni zatvor. Kaznu će izdržavati u popravnoj koloniji Crni delfin u Sol-Ilecku, Orenburška oblast. 

U maju 2021. Galjavjev je oružjem napao učenike i nastavnike kazanske gimnazije broj 175, što je rezultiralo smrću devetoro ljudi, uključujući sedmoro dece. Tokom suđenja, strelac je priznao krivicu i pokajao se za zločin. Sud je takođe zadovoljio građanske tužbe žrtava za naknadu moralne štete u iznosu većem od 120 miliona rubalja.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading