UHAPŠEN PUTINOV LEKAR! Pokušao da POBEGNE iz zemlje, strahuje se jer zna najveće TAJNE ruskog predsednika!

Autor:

Svet

10.09.2023

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruske Federalne službe bezbenosti uhapsile su Viktora Truhina, lekara Vladimira Putina.

UHAPŠEN PUTINOV LEKAR! Pokušao da POBEGNE iz zemlje, strahuje se jer zna najveće TAJNE ruskog predsednika!

Foto: Tanjug/AP

Viktor Truhin (59), glavni doktor ruskog predsenika Vladimira Putina, uhapšen je od strane Federalne službe bezbenosti prilikom ''pokušaja bekstva iz zemlje.''

Za njega se veruje da je upućen u sve Putinove medicinske tajne, a navodi se da je nestao pre šest dana u vreme kada je dobio otkaz u Federalnoj agenciji za medicinsku biologiju (FMBA) pod optužbom da je izvršio "proneveru". Bio je ina čelu istraživanja i razvoja vakcina, seruma i "bakterijskih preparata" u Rusiji.

 

 

Kako navodi Telegram kanal Čeka-OGPU, agenti Putinove kontraobaveštajne službe uhvatili Truhina prilikom pokušaja bekstva u Belorusiju, a kod njega je pronađen pasoš Nikaragve.

- On je pokušao da napusti Rusku Federaciju i ode u Belorusiju, a uhapsili su ga oficiri ruskog FSB, koji su izgleda znali da direktor... planira da putuje u inostranstvo - navedeno je u objavi na tom Telegram kanalu, prenosi Dejli mejl.

Protiv njega je pokrenut krivični postupak kada je "postalo jasno da namerava da napusti Rusku Federaciju i da bi mogao da ispriča mnogo zanimljivih stvari o ruskim vakcinama i serumima".

Truhin je 11 godina bio direktor Istraživačkog instituta za vakcine i serume iz Sankt Peterburga, rodnog grada predsednika Rusije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading