"BIO MI JE PRIJATELJ, ZAJEDNO SMO SVE!" Kadirov objavio potresnu poruku na Telegramu - da ti srce pukne!

Autor:

Svet

25.08.2023

10:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na svom Telegram kanalu, Kadirov je podelio svoje uspomene na Prigožina i opisao ga kao dugogodišnjeg prijatelja s kojim je često morao rešavati izuzetno kompleksne probleme.

"BIO MI JE PRIJATELJ, ZAJEDNO SMO SVE!" Kadirov objavio potresnu poruku na Telegramu - da ti srce pukne!

Foto: Tanjug/AP

Čečenski lider Ramzan Kadirov danas je izrazio svoje sećanje na odnose koje je imao sa šefom Vagner grupe, Jevgenijem Prigožinom, koji je prema verovanju stradao u avionskoj nesreći pre dva dana zajedno sa još devetoro ljudi.

- Bili smo prijatelji dugo vremena. Često smo morali da rešavamo najkomplikovanije probleme - napisao je Kadirov na svom Telegram kanalu.

Na svom Telegram kanalu, Kadirov je podelio svoje uspomene na Prigožina i opisao ga kao dugogodišnjeg prijatelja s kojim je često morao rešavati izuzetno kompleksne probleme. Kadirov je istakao da je Prigožin bio brz u reakcijama, posedovao jedinstvene komunikacijske veštine i bio izuzetno uporan. Prema Kadirovu, Prigožin je uvek bio spremam da pruži pomoć iz srca.

- Tražio sam od njega da ostavi svoje lične ambicije u korist pitanja od najvećeg nacionalnog značaja. Sve ostalo bi moglo da se reši kasnije. Ali takav je bio, Prigožin, sa svojim gvozdenim držanjem i željom da dobije ono što je želeo ovde i sada - dodao je Kadirov.

Kadirov je primetio da je Prigožinova uloga na nacionalnoj sceni bila značajna, ali da u poslednje vreme nije imao potpunu sliku o tome što se dešava u zemlji, ili nije želeo da je vidi. Kadirov je rekao da je pokušavao da ubedi Prigožina da stavi svoje lične ambicije po strani i da se fokusira na pitanja od nacionalnog značaja.

O Prigožinovom doprinosu Vagnerovoj grupi i ruskom prisustvu u Ukrajini, Kadirov nije imao sumnje da je Prigožin dao značajan doprinos, naglašavajući da se taj doprinos ne sme zaboraviti. Kadirov je zaključio da je smrt Prigožina veliki gubitak za celu državu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading