ALBANSKI "ĐAVO" KONAČNO OSUĐEN: Selamet snabdevao Englesku travom, po Londonu se EKSTREMNO bahatio,u Albaniji bio zvezda, ali SVE IMA SVOJ KRAJ (VIDEO)

Autor:

Svet

18.08.2023

13:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Albanski narko-bos Selamet Mehmetaj konačno je u zatvoru – nakon što se otvoreno bahatio i na mrežama hvalio svojim kriminalnim životom, i bio tretiran kao slavna ličnost u svojoj domovini.

ALBANSKI "ĐAVO" KONAČNO OSUĐEN: Selamet snabdevao Englesku travom, po Londonu se EKSTREMNO bahatio,u Albaniji bio zvezda, ali SVE IMA SVOJ KRAJ (VIDEO)

Foto: Printscreen Youtube Top Channel Albania

Selamet Mehmetaj, koji je sebe nazivao "đavolom", služi kaznu od četiri i po godine zatvora zbog vođenja fabrika kanabisa u kojima su radili ilegalni imigranti, a droga koja je rasturana širom Velike Britanije bila je vredna milione funti godišnje.

 

Policijska istraga protiv njega i njegovog brata Diora koji je neuspešno tražio azil usledila je nakon tajne istrage novinara Dejli mejla 2021. godine, kojima je ponudio ogromne količine kanabisa velike snage.

 

Ali, i mesecima posle toga, Mehmetaj je drsko nastavio da vodi svoj posao sa drogom i uživa u plejbojskom načinu života – čak se i pojavljivao na albanskoj TV. To je uključivalo dvadesetominutni intervju u udarnoj emisiji u Tirani pod nazivom Glamour Zone, u kojoj se obično pojavljuju balkanske zvezde šoubiznisa.

Takođe je napravio rep video i postavio ga na društvenim mrežama, u kom se pretvarao da se sprema da muči nadrogiranog rivala, kojeg su maskirani pratioci vezali za stolicu u prostoriji obloženoj plastičnom folijom.

U stihovima je tvrdio da je "broj jedan" i "veliki" i kako bi "otvorio vatru iz pištolja" da zaštiti prijatelje.

Mehmetajev pad počeo je nakon što su ga novinari Mejla koji su se predstavljali kao dileri koji žele da kupe drogu na veliko kontaktirali preko njegove Instagram stranice pod nazivom „Albanska krv“, gde je pokazao svoje fabrike kanabisa i postavljao video-zapise kako bi istakao koje vrste su dostupne kupcima.

Pristao je da se sastane kod svoje kuće u Palmers Greenu, u severnom Londonu, gde je ispričao kako je potrošio novac od svog nezakonitog poslovanja na luksuzni način života, uključujući Mercedes-Benz CLA AMG od 50.000 funti, Audi RS7 - koji je vozio preko 200 milja na sat koristeći lažne tablice - i bolid Formule 3 za trke.

I smejao se dok je opisivao kako je policija prethodno propustila da otkrije zalihu kokaina, kanabisa i metaka kada je upala u njegov petosobni stan jer nije pretresla jednu sobu.

Ali najstrašniji momenat nastupio je kada je rekao da ako neko prekrši njegovo poverenje 'to prođe jako loše' i, u tanko prikrivenom upozorenju, opisao kako je oteo klijenta koji nije platio.

 

"Stavio sam ga u podrum kuće sa travom, tukao ga tri puta dnevno, nije mi dao alternativu, odsekao sam mu dva prsta. Uradio sam to tom tipu, onda sam otišao te noći spavao kao beba. Nije me bilo briga".

Tek pošto je britanski list ovo objavio, policija je pokrenula istragu uključujući dvomesečni nadzor.

Kada je policija konačno izvršila raciju u jednoj od njegovih fabrika u novembru 2022. godine, unutra su zatekli Mehmetaja i Diora sa svoja dva radnika dok su održavali 90 biljaka kanabisa. Upad u drugu fabriku nekoliko dana kasnije otkrio je još 50 biljaka, nekih do jednog metra visine.

Ukupna vrednost na ulici iznosila je do 166.000 funti, a verovalo se da će Mehmetaj imati koristi od brojnih žetvi godišnje, koje bi mu mogle doneti milione.

Mehmetajev brat tinejdžer Dior, za koga je sud čuo da je ilegalno došao u Veliku Britaniju i kojem je zahtev za azil odbijen u julu 2022. godine, takođe je priznao krivicu za proizvodnju kanabisa.

Dior, za koga je sud čuo da nema izvor legitimnih prihoda u Velikoj Britaniji, biće osuđen u oktobru.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading