UHAPŠENA POLICAJKA! U velikoj akciji policije pali DILERI marihuane i amfetamina

Autor:

Hronika

08.08.2023

08:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O akciji je odmah obavešteno Više tužilaštvo u Beogradu

UHAPŠENA POLICAJKA! U velikoj akciji policije pali DILERI marihuane i amfetamina

Foto: Shutterstock

Policija ilustracija

Beogradska policija uhapsila je Ivana P.(31) i Ivanu Đ. (27), inače zaposlenu u policiji, zbog sumnje da su dilovali marihuanu i amfetamine, dok je za Ivaninim nevenčanim suprugom Markom. M. (36) koji je izbegao hapšenje, raspisana poternica.

Kako se saznaje od izvora u policiji u ponedeljak popodne inspektori kriminalističke policije i interventna patrola su na Zvezdari zaustavili BMW, beogradskih registracija, kojim je upravljao Ivan P. (31). 

- U ulici Živka Davidovića, zaustavljeno je i pregledano je vozilo kojim je upravljao Ivan P. i pronađena je već kesa sa marihuanom, kao i jedna manja kesa sa belom praškastom materijom najeverovatnije amfetaminom, kao i 80.000 dinara i 170 evra - objašnjava izvor iz istrage i dodaje:

- Privedeni je u razgovoru sa operativcima rekao gde je nabavljao drogu i patrola je odmah upućena u Mirijevsku ulicu u Grockoj gde je u stanu zatečena Ivana Đ. (27), koja je zaposlena u Policijskoj stanici Palilula, na izdavanju dokumenata. Pregledom stana u kome ona živi sa Markom M. pronađene su tri kese sa marihiuanom. U jednoj od kesa bilo je 12 paketića spremljenih za prodaju, a u frižideru je pronađeno i više manjih paketa amfetamina, dok je u ormanu pronađeno 60 evra i 22.000 dinara.   

O akciji je odmah obavešteno Više tužilaštvo u Beogradu, koje je odredilo zadržavanje do 48 sati za Ivana P. i Ivanu Đ. koji će sutra biti privedeni na saslušanje kod tužioca, dok je za Ivaninim nevenčanim suprugom Markom M. raspisana poternica. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading