DOKTORI I SESTRE SU PLAKALI KAD SU VIDELI ŽRTVU: Varvarstvo koje je šokiralo Francusku - tinejdžer ženu satima SADISTIČKI mučio, silovao metlom BEZ TRUNKE EMPATIJE I KAJANJA

Autor:

Svet

16.08.2023

10:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francusko društvo šokirano je šokantnim slučajem silovanja u Šerburu, na severozapadu zemlje, zbog kojeg je uhapšen 18-godišnji mladić Umar. N.

DOKTORI I SESTRE SU PLAKALI KAD SU VIDELI ŽRTVU: Varvarstvo koje je šokiralo Francusku - tinejdžer ženu satima SADISTIČKI mučio, silovao metlom BEZ TRUNKE EMPATIJE I KAJANJA

Foto: Profimedia

Nasilje nad ženom

Napad na 29-godišnju ženu dogodio se 4. avgusta, kada je Umar N. upao u njenu kuću, uhvatio je za vrat i počeo da je udara pesnicama po licu i telu. Sati koji su usledili bili su košmarni za ženu, koju je izopačeni muškarac više puta silovao, mučio metlom i ostavljao u stanu sa slomljenim rebrima, probijenim debelom crevom i drugim teškim povredama unutrašnjih organa.

 

Nakon brutalnog napada, žena je uspela da dođe do telefona i pozove hitnu pomoć koja ju je odmah odvezla u bolnicu Paster u Šerburu. Tamo je bila podvrgnuta višesatnoj operaciji da bi joj se spasao život. Prema pisanju lokalnih medija, lekari i medicinske sestre koji su videli žrtvu bili su toliko šokirani brutalnošću napada da su neki briznuli u plač.

 

Jedanaest dana kasnije, dok je nesrećna žena i dalje u komi, u javnost izlaze šokantni detalji o 18-godišnjaku, koji je pet puta osuđivan od strane sudova za maloletnike za nasilničko ponašanje i uništavanje imovine. On je 2019. godine bio optužen za silovanje maloletne devojčice u školi, ali slučaj nije napredovao zbog nedostatka dokaza, prenosi BFMTV.

Policijski izvor otkrio je za Le Figaro da se protiv 18-godišnjaka vodi istraga zbog seksualnog napada na njegovu 12-godišnju sestru koji se dogodio prošle godine, ali nije saopšteno više informacija o tome kada je podneta konkretna prijava.

Policija je identifikovala Umana N. po otiscima prstiju  koje je ostavio u kući žrtve. Savremenom geolokacijskom tehnologijom, na osnovu njegovog mobilnog telefona, otkrili su da se on nalazio u kući u trenutku napada.

 

Zatim su mladića uhapsili u stanu njegove majke. Tokom ispitivanja, uhapšeni mladić "nije pokazao ni trag empatije ni kajanja" prema žrtvi i sve je negirao, sve dok mu nije saopšteno da su vlasti pronašle njegove otiske u kući 29-godišnjakinje.

 

Pre nego što je pala u komu, žrtva napada je navodno rekla policajcima da je videla mladića u gradu, ali da ga nije lično poznavala.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading