PIJAN PESNIČIO DETE PO GLAVI! Udarao sina do IZNEMOGLOSTI, mališan krvario - nasilnik pokušao da SAKRIJE TRAGOVE!

Autor:

Hronika

09.08.2023

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Okrivljeni je u alkoholisanom stanju teškog stepena, više puta zadao udarce rukom u predelu glave od kojih je maloletni oštećeni pretrpeo lake telesne povrede.

PIJAN PESNIČIO DETE PO GLAVI! Udarao sina do IZNEMOGLOSTI, mališan krvario - nasilnik pokušao da SAKRIJE TRAGOVE!

Foto: Shutterstock

Osnovno javno tužilaštvo u Smederevu podiglo je optužnicu protiv M. M. iz Smedereva (39) zbog postojanja opravdane sumnje je u alkoholisanom stanju, više puta udario maloletno dete.

Naime, njemu se na teret stavlja da je u julu mesecu, u porodičnoj kući, u večernjim satima naneo povrede svom detetu starom 9 godina.

Okrivljeni je u alkoholisanom stanju teškog stepena, više puta zadao udarce rukom u predelu glave od kojih je maloletni oštećeni pretrpeo lake telesne povrede. Nakon što je maloletnom licu krenula krv iz nosa, okrivljeni je pokušao da prikrije tragove i da spere krv sa lica mesta.

Osnovno javno tužilaštvo je sprovelo istragu i prikupilo izjave svedoka, obavilo neophodna veštačenja, pribavilo izveštaje i druge relevantne dokaze koji ukazuju da je okrivljeni sa umišljajem izvršio krivično delo nasilje u porodici.

Javni tužilac predložio je osudu na kaznu zatvora u trajanju od dve godine, kao i meru bezbednosti lečenja alkoholičara. Takođe je stavljen predlog da se prema okrivljenom produži pritvor zbog bojazni da bi na slobodi mogao ponoviti isto ili teže krivično delo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading