ZBOG 500 EVRA KONOBAR JURIO MILIJARDERA PO PARKINGU! Nastao opšti haos - biznismen jedva izvukao ŽIVU GLAVU!

Autor:

Svet

16.08.2023

08:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijan je bio toliko uvređen gestom konobara da je svom prijatelju navodno rekao da više nikada ne želi da kroči u Sen Trope.

ZBOG 500 EVRA KONOBAR JURIO MILIJARDERA PO PARKINGU! Nastao opšti haos - biznismen jedva izvukao ŽIVU GLAVU!

Foto: Shutterstock, Pixabay

Italijana, čije ime nije objavljeno, konobar je napao na parkingu restorana u glamuroznom letovalištu na Francuskoj rivijeri i rekao da nije dao dovoljnu napojnicu. Кonobar je tražio od mušterije da se vrati u restoran i plati još 500 evra da bi dostigao minimalni iznos od 1.000 evra.

- Mislio je da je bio velikodušan što je ostavio 500 evra, ali je umesto toga dobio ukor. Кonobar mu je rekao da to nije dovoljno i da može još malo da se potrudi da dostigne 1.000 evra jer je to doslednije približavanje 20 odsto ukupnog iznosa njegovog računa - rekao je prijatelj italijanskog bogataša za lokalni list Nice Matin.

Italijan je bio toliko uvređen gestom konobara da je svom prijatelju navodno rekao da više nikada ne želi da kroči u Sen Trope.

Incident je jedan u nizu koji opisuje rastuću frustraciju za turiste koji putuju u Sen Trope, popularnu destinaciju za odmor pripadnika kraljevskih porodica i bogataša. Turisti su ispričali kako neki restorani zahtevaju minimalnu potrošnju od 1.500 evra dok se u drugim delovima Francuske rivijere očekuje da kupci potroše najmanje 10.000 evra.

Lokalni mediji navode i da osoblje restorana iznova proverava mušterije, a ukoliko ne ostave pozamašnu napojnicu, neće im dozvolili da ponovo rezervišu sto.

Silvi Siri, gradonačelnica Sen Tropea, navodi da je pozvala vlasnike restorana na sastanak na kraju letnje sezone kako bi odustali od svoje prakse i poželili dobrodošlicu mušterijama na dostojanstveniji način. Siri je praksu da restorani rezervišu stolove samo za klijente koji pristaju na minimalnu potrošnju nazvala reketiranjem.

- To je praksa slična iznudi - rekla je Siri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading