CRNO JUTRO U PRIŠTINI! Posle JEZIVE pucnjave, mladić podlegao povredama - OVO su prvi snimci sa lica mesta (VIDEO)

Autor:

Hronika

05.08.2023

10:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor Urgentnog centra Naser Silja prethodno je potvrdio da je jedan od povređenih u životnoj opasnosti, međutim mladić je podlegao povredama.

CRNO JUTRO U PRIŠTINI! Posle JEZIVE pucnjave, mladić podlegao povredama - OVO su prvi snimci sa lica mesta (VIDEO)

Foto: Facebook/IndeksOnline

U pucnjavi koja se dogodila u kafiću "Bon Vivant" u Prištini povređeno je 17 mlađih ljudi, prenosi Koha, a prema najnovijim informacijama, ranjeni mlađi muškarac koji se borio za život jutros je podlegao povredama.

Nekoliko njih pogođeno je vatrenim oružjem, dok su ostali zadobili povrede od krhotina stakla. Povređeni su prevezeni na lečenje, a kako se navodi u saopštenju, policija nastavlja  rad na ostalim operativno-istražnim radnjama.

- Trenutno su najmanje dva osumnjičena identifikovana kao umešani u ovaj slučaj, a radi se i na identifikaciji drugih mogućih osumnjičenih - navode iz policije.

Direktor Urgentnog centra Naser Silja prethodno je potvrdio da je jedan od povređenih u životnoj opasnosti. Međutim taj muškarac, Kastriot Ramadani, u međuvremenu je preminuo.

- Imamo ukupno 17 povređenih, od toga sedam vatrenim oružjem, a 10 sa drugim povredama od polomljenog stakla ili inventara. Svi su u stabilnom stanju, dok je jedan u operacionoj sali i životno je ugrožen. Ostalima je stanje stabilno. Starost pacijenata kreće se od 20 do 39 godina - izjavio je Silja za Reporteri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading