BAŠ JE JADNO! DODATNA STAVKA NA RAČUNU IZ RESTORANA RAZBESNELA MNOGE: Pojedini ugostitelji počeli da naplaćuju zasebno i kečap kao prilog?!

Autor:

Vesti

14.08.2023

16:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U mnogim restoranima već se naplaćuju neke usluge koje nam gotovo nametnu, a reč je o čuvenom "kuveru".

BAŠ JE JADNO! DODATNA STAVKA NA RAČUNU IZ RESTORANA RAZBESNELA MNOGE: Pojedini ugostitelji počeli da naplaćuju zasebno i kečap kao prilog?!

Foto: pixabay.com

Često se na društvenim mrežama polemiše o cenama u restoranima u Srbiji, ali i u popularnim letovalištima naših građana, ali neretko se komentarišu i sami kvaliteti usluga pa i novine koje su građani primetili u ugostiteljskim objektima.

Jedna od novina koju su primetili korisnici mreža je da pojedine kafane i restorani naplaćuju kečap kao prilog, ali da prethodno nigde nisu istakli da ovu stavku naplaćuje, piše Kurir.

Iako pojedini ugostitelji kažu da je jadno naplaćivati kečap, potrošači potvrđuju da ovo jeste praksa u nekim restoranima u Crnoj Gori, ali i kod nas!

Sudeći po komentarima korisnika mreža na crnogorskom primorju u nekim restoranima ova stavka košta 0,80 centi, a slično je i u Beogradu.

Mnogi su se osvrnuli i na to da recimo pola kilograma kečapa u radnjama u Beogradu košta oko 150 dinara, te i da je besmisleno četiri kašike naplatiti isto ili čak i više.

U mnogim restoranima već se naplaćuju neke usluge koje nam gotovo nametnu, a reč je o čuvenom "kuveru" koji konobari serviraju pre obroka. Mnogi pomisle da ih to "kuća časti", jer ga nisu poručili, pa shvate da su u zabludi tek kad stigne račun.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading