SAMO PADE ČOVEK! Predsednik Portugala kolabirao, izneli ga i hitno prevezli u bolnicu! (VIDEO)

Autor:

Svet

06.07.2023

10:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strašna scena preplašila prisutne.

SAMO PADE ČOVEK! Predsednik Portugala kolabirao, izneli ga i hitno prevezli u bolnicu! (VIDEO)

Foto: printscreen/Telegram

Predsednik Portugala Marselo Rebelo de Soza kolabirao je i ostao bez svesti dok je bio u poseti univerzitetu u primorskom gradu Košta da Kaparika 5. jula, nakon čega je privremeno hospitalizovan.

Po izlasku iz medicinske ustanove, Rebelo je rekao novinarima da se oseća mnogo bolje i da je malaksalost izazvana naglim padom krvnog pritiska, prenose lokalni mediji.

De Soza je sredinom maja dospeo u žižu evropske javnosti kada je potpisao je zakon kojim se eutanazija dekriminalizuje u zakon nakon što je parlament u petak poništio poslednja četiri veta.

 

 

Njegova kancelarija je navela u saopštenju da je predsednik potpisao zakon na osnovu obaveza koje ima po ustavu, preneo je Rojters.

Portugal je postao šesta zemlja Evropske unije koja dozvoljava taj postupak. Istraživanja javnog mnjenja odavno pokazuju da se većina Portugalaca zalaže za pravo na izbor kada je reč o asistiranoj smrti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading