NE ZNAM NIŠTA O DROGI - NIKAD KAFU NISAM POPIO, CIGARETU NISAM ZAPALIO... Predsednik Vučić još jednom o povezivanju njega i njegove porodice sa slučajem Jovanjica!

Autor:

Vesti

25.06.2023

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema laži koje nisam već čuo o sebi i svojoj porodici, rekao je predsednik Aleksandar Vučić.

NE ZNAM NIŠTA O DROGI - NIKAD KAFU NISAM  POPIO, CIGARETU NISAM ZAPALIO... Predsednik Vučić još jednom o povezivanju njega i njegove porodice sa slučajem Jovanjica!

Foto: printscreen/TV Pink

Aleksandar Vučić

Predsednik Republika Srbije Aleksandar Vučić gostuje u jutarnjem programu TV Pink, gde govori o najaktuelnijim i najvažnijim temama.

Predsednik Srbije se dotakao i komentara njegovih protivnika koji ga već duže nepravedno vreme povezuju sa slučajem Jovanjica, uplićući njegovu porodicu sa slučajem  koji je šokirao i njega i Srbiju.

- Ne znam ništa o drogi, nikad kafu popio, nikad cigaru zapalio, nikad te ljude video ni sreo - kazao je predsednik podsetivši na slučaj Jovanjica u koji je njegova porodica uvučena.

- Nema laži koje nisam već čuo o sebi i svojoj porodici - zaključio je Aleksandar Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (30)

Loading
Alemdar

25.06.2023 11:30

Klasican primer diskreditacije predsednika drzave. Pokusaj kriminalizacije citave porodice da bi se kasnije opravdala svaka akcija protiv predsednika i njegove administracije.

Slavka

25.06.2023 11:32

Priča koju samo opozicionari naduvavaju i teraju sa se o njoj priča jer o ničem pametnijem nemaju a i ne znaju.

Plavi cuperak

25.06.2023 11:46

Opozicija nema pametnija posla nego da izmislja i prica protiv Vucica. Tovare mu na vrat ono sto oni promovisu na svojim protestima "Protiv nasilja".

Tanja

25.06.2023 11:54

Opozicija je spremna na sve da uradi samo da ukaljaju ugled Predsedniku Vučiću. To što ga povezuju sa sferama je maslo tajkuna. Narod odlično zna ko je Predsednik Vučić i uvek će ga podržati.