OVAKVO LICEMERJE NIJE VIĐENO NA POLITIČKOJ SCENI SRBIJE! Šarović napao Vučića zbog izjave o deci, A "ZABORAVIO" ŠTA JE BILO 2018!

Autor:

Vesti

06.06.2023

16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Pokreta ljubav, vera i nada i nekadašnji potpredsednik Srpske radikalne stranke Nemanja Šarović demonstrirao je licemerstvo kakvo u skorije vreme nije viđeno na političkoj sceni Srbije.

OVAKVO LICEMERJE NIJE VIĐENO NA POLITIČKOJ SCENI SRBIJE! Šarović napao Vučića zbog izjave o deci, A "ZABORAVIO" ŠTA JE BILO 2018!

Foto: Tanjug/TANJA VALIČ, Printscreen

Šarović je, naime, pozvao nadležne organe - konkretno Gradski centar za socijalni rad - da hitno reaguju povodom izjave predsednika Srbije Aleksandra Vučića da će se "grobovi njegove dece boriti protiv njegovih političkih protivnika".

Šarović je otišao čak toliko daleko da je od Centra za socijalni rad zatražio da proveri da li je šef države sposoban da vodi računa o svojoj deci (?!?).  

O kolikim razmerama licemerstva je u ovom slučaju reč dovoljno govori i to što je Šarović svojevremeno mogao da ugrozi zdravlje svog sina pošto je izbegavao da da saglasnost za operaciju, a sve zbog pravne borbe koju je vodio sa majkom deteta, što je u svom nalazu potvrdio i Centar za socijalni rad.

Da sve bude gore, Šarović je kao tadašnji član skupštinskog Odbora za zdravlje i porodicu dao radnici Centra za socijalni rad 200 evra, kako bi napisala nalaz u sporu koji je vodio sa suprugom oko starateljstva, odnosno prava na viđanje šestogodišnjeg sina.

O tome je Republika pisala još 2018. godine kada smo došli u posed SMS prepiske između Šarovića i Radmile K., koja je u međuvremenu suspendovana i protiv nje je direktor Centra za socijalni rad podneo krivičnu prijavu.

U dopisu koji je K. tada dostavila svojim šefovima, a koje je Republika tada objavila, vidi se i da joj je otvoreno pretio, kao i da je vršio strahovit pritisak na suprugu.

Imajući sve navedeno u vidu jasno je koliko je današnji napad na predsednika države od strane Šarovića besprizoran.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (48)

Loading
Slavica

06.06.2023 16:54

Opozicija vise ne bira sredstva kako bi napala Vučica. Njihov glavni problem je upravo on

Laza

06.06.2023 17:04

Šarović je običan klovan na političkoj sceni u Srbiji!

Marko

06.06.2023 17:06

Baš me zanima za koga sada radi Šarović i kome se prodao!

Ana

06.06.2023 17:06

Zar Sarovic ima obraza da govori o tome i napada nekog ko itekako vodi brigu o svojij deci, za razliku od njega?