UKRAJINO, SPREMI SE, U PITANJU SU SATI! General izneo HITNO upozorenje: Mislite da je gotovo? Prigožin se tek sprema!

Autor:

Svet

25.06.2023

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lord Danat smatra da stvari nisu tako jednostavne

UKRAJINO, SPREMI SE, U PITANJU SU SATI! General izneo HITNO upozorenje: Mislite da je gotovo? Prigožin se tek sprema!

Foto: Tanjug/AP

Bivši načelnik britanske vojske Lord Danat smatra da ne bi trebalo olako prihvatiti događanja u Rusiji od subote, i da u pozadini navodno stoji velika zamka po Ukrajinu.

Lord Danat smatra da stvari nisu tako jednostavne i strahuje da bi "Vagner" mogao da udari na Kijev iz Belorusije! On je to rekao u programu "Skaj Njuza" novinarki Sofi Ridž.

- Navodno je napustio scenu i otišao u Belorusiju i to je sada kraj Prigožina i Vagner jedinice? Mislim da je veoma zabrinjavajuć njegov odlazak u Belorusiju. Ono što mi ne znamo, a što ćemo otkriti u narednim satima i danima je koliko njegovih boraca je otišlo zajedno sa njim tamo. Ukoliko je otišao u Belorusiju zadržavši borbenu efektivu sa sobom, onda on predstavlja ozbiljnu pretnju po bok Ukrajine koji je blizu Kijeva, a tamo je sve i počelo 24. februara (2022. godine). Iako se čini da je ova stvar gotova, mislim da će ‘naknadni potresi‘ da odjekuju još neko vreme. Ukrajina mora da pazi na svoje bokove i da budu spremni za manevre da bi odbili napade koji budu možda došli iz pravca Belorusije - izjavio je Danat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading