LETOVANJE IZ PAKLA! Neman široka 9 metara izronila blizu obale - razjareno krenula ka ljudima, samo ih je Bog spasio! (VIDEO)

Autor:

Svet

22.06.2023

21:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obalska straža je zabeležila neverovatan snimak.

LETOVANJE IZ PAKLA! Neman široka 9 metara izronila blizu obale - razjareno krenula ka ljudima, samo ih je Bog spasio! (VIDEO)

Foto: Facebook/Printscreen

Američka obalska straža naišla je na neobično morsko stvorenje kod obala Luizijane.

Posada je zabeležila neverovatan snimak na kome se vidi kako veliko stvorenje kreće otvorenih usta pravo ka njihovom čamcu. Ispostavilo se da je neman sa snimka zapravo manta raža koja može premašiti i devet metara širine.

- Pogledajte džinovsko radoznalo stvorenje na koje je posada naletela. Nije poznato da li je više bila šokirana posada ili manta - navela je komanda obalske straže u Veneciji na Fejsbuku.

 

 

Manta je došla nadomak čamca nakon čega je zaronila.

To se dogodilo u subotu u blizini ušća reke Misisipi, a posada izveštava da je viđeno šest do osam raža kako se hrane oko njihovog plovila.

Ovakvi susreti nisu retki za čamce američke obalske straže, ali ipak mogu da izazovu strahopoštovanje posade.

Stručnjaci navode da je prosečan raspon krila raža u Meksičkom zalivu oko četiri metra dok kod džinovske mante mogu dostići i devet metara.

Mante nisu pretnja za ljude.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading