LJUBICA ZA 11 DANA U GRČKOJ POTROŠI 10 EVRA I TAKO JE GODINAMA: Svi se pitaju kako je moguće, evo u čemu je TAJNA

Autor: N.J.

Lifestyle

16.06.2023

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grčka je svake godine popularna kao destinacija za letovanje, ali se čini da su cene nikada više.

LJUBICA ZA 11 DANA U GRČKOJ POTROŠI 10 EVRA I TAKO JE GODINAMA: Svi se pitaju kako je moguće, evo u čemu je TAJNA

Foto: Shutterstock

Uglavnom svi vole Grčku i retko ćete naći osobu koja je našla manu takvom putovanju, osim novca što je najvažnija tačka u organizaciji. Grčka je izuzetno skupa, ali postavlja se pitanje sa koliko novca možemo "preživeti tamo".  Tako je jedan član grupe "Grčka uživo" postavio pitanje da li postoji šansa da se "preživi" dan sa 10 evra i dobio niz potvrdnih odgovora.

- Naravno da može. Ponesi malo od kuće,napuni frižider, kupi malo na pijacama, neki dan na ležaljkama, ne svaki dan, neki dan giros, može sladoled svaki dan, dovoljno je ako znaš da uživaš u moru, Suncu i u hladu. Ako vas ima više kao u mojoj porodici, nas petoro, u proseku je dovoljno 10 evra po osobi, odnosno 50 evra dnevno je sasvim dovoljno - napisao je jedan korisnik. 

Foto: shutterstock

Devojka na plaži

Uglavnom većina je u saglasnosti da bi na odmoru u Grčkoj trebalo izbegavati skupe ležaljke dok drugi smatraju da je mnogo bolje da kupujete na pijacu i tako uštedite novac. Ipak, jedna žena odnela je pobedu. Ljubica tvrdi da je za 10 dana potrošila 11 evra na letovanju.

- Naravno da je moguće. Prijateljica i ja stavimo po 10 evra u zajednički novčanik i to je dovoljno za 11 dana. Pijemo kafu u stanu, ne jedemo hleb, ne pijemo sokove i druga pića. Kupujemo kiselo mleko, povrće i voće, a suhomesnate proizvode nosimo od kuće i sa onim što imamo skuvamo nešto na brzinu. Deset godina tako i nikad nismo, verovali ili ne, potrošile više. Ali, nas dve smo penzionerke, a mladi naravno imaju veće prohteve - tvrdi ona, a prenosi "Najžena".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Komentator

16.06.2023 18:16

Ljubica prodaje telo?

B. B.

16.06.2023 20:04

Ne kupi ništa, ne ide nigde, ne vidi ništa, pravi odmor za srpskog penzionera.

Jadranka

17.06.2023 09:15

Radije ne vidim more, fala lijepa... 😜